Bucharest Marathon 2023 – Maratonul cu nr. 198

Apr 5, 24 • RunningNo CommentsRead More »

Pentru unele experiente de viata si mai cu seama pentru cele sportive este suficient sa ne bucuram ca ele exista. Indiferent de rezultat si de cum ne simtim.

Participarea la BUCHAREST MARATHON nu a devenit in timp doar o traditie, ci si o obisnuinta, o rutina extrem de utila si importanta. Intotdeauna au fost mai multe motive pentru a alerga la cel mai mare maraton din Romania.

In 2023 nu s-a mai tinut la Bucuresti Campionatul National de Maraton pentru Seniori, acesta fiind de regula principalul obiectiv al meu in cadrul BUCHAREST MARATHON. Am punctat in schimb in cadrul CN de Maraton – Masters, dar si un nou pas in drumul catre 200 de maratoane. A fost mai exact cursa de anduranta cu numarul 198.

Ca si pregatire fizica, stare de sanatate, nivel de incredere si motivatie nu a fost nimic diferit de majoritatea curselor din 2023. Si probabil din aceasta cauza experienta in sine si rezultatul au fost similare: un maraton terminat cu greu, cu un timp departe de previziunile mele (3h57). Ceea ce a contat a fost ca l-am dus la final, iar visul meu de a ajunge la maratonul 200 era si mai aproape.

Pentru mine fiecare maraton este o fila unica si speciala in povestea despre anduranta inceputa in 2009. Nu este vorba doar de inca un maraton adaugat pe lista, ci de trairea acelor clipe, cu bune si rele si mai ales cu oamenii dragi partasi la aceasta poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *