Subcarpati Trail Run 2021 – Inapoi pe dealurile subcarpatice. Inapoi la maraton

1Am revenit la Cocorastii Mislii pentru cea de-a 2-a editie de SUBCARPATI TRAIL RUN, de data aceasta la proba de maraton. Nici nu mai tin minte cand am alergat ultima data distanta de maraton pe trail.
In ciuda traseului dificil (in special datorita noroiului si nu din cauza lui) pentru mine cei 42km au fost un excelent antrenament pentru competitiile de ultramaraton care ma asteapta in aceasta vara!
Planurile initiale erau total diferite pentru acel week-end (5-6 Iunie), dar cumva lucrurile s-au aranjat astfel incat sa alerg in zona subcarpartica, nu de parte dealurile pe care am copilarit (sat Trenu, com. Chijdeanca).
La startul competitiei s-au aflat foarte multi alergatori din comunitatea Time Trial Running, in frunte cu echipa TTR. Deja sesiunea de poze in tricourile TTR devine un obicei nelipsit la compeitii. Acest fapt imi aduce aminte de renumita poza de grup Ro Club Maraton facuta inainte de startul la Maratonul Bucuresti sau Semimaratonul Bucuresti in urma cu 8-9 ani.
Mai mult, participarea la Subcarpati Trail Run pare sa devina o traditie pentru aleratorii TTR. Iar eu imi doresc sa fac parte din aceasta traditie intrucat Subcarpatii imi sunt foarte dragi. Probabil datorita anilor in care am urcat si coborat zilnic astfel de dealuri inalte, din primii ani de scoala pana in primii ani de facultate, am ajuns sa ma misc natural pe carari de munte. Doar asa se explica ca un fan al alergarilor de sosea inca se simte bine pe trasee de trail.
Sa ne revedeam sanatosi peste ani si ani in Subcarpati!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *