Zece!

HirokoIncepand cu 2011, anul in care am alergat primul maraton veritabil, cifra magica pentru mine a fost 100. Magie in sensul de dorinta, vis. A fost mai intai prima cursa de 100KM, maratonul cu numarul 100  sau  prima suta de antrenamente (editii) Time Trial Running. Urmeaza printre altele ultramaratonul cu cifra 100 si poate alte provocari similare.

Noua cifra cu o insemnatate aparte pentru bine a devenit 10. Povestea a inceput in 2019 si va continua in 2020.

Am astreptat cu nerabdare anul 2019, intrucat aveam sansa sa ajung pentru prima data la 10 participari intr-o  singura competitie. S-a intamplat in luna Septembrie cand am participat la 10-a editie a CIUCAS X 3, bifand astfel toate editiile. A fost o dorinta implinita, o bucurie mare, dar si o mare onoare sa primesc atunci titlul de ambasador al acestui eveniment emblematic pentru alergarea montana din Romania.

Acesta sper sa fie doar inceputul pentru acest tip de tinte. In 2020 urmeaza alte 3 momente de nota “zece” Semimaraton Gerar (Ianuarie), Maratonul “Pe aici nu se trece” (August) si Maratonul 1 Decembrie (Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc) (Decembrie). Pregatesc si alte momente care au in prim plan cifra 10.

Revenind la anul 2019, acesta a fost sezonul cu cel mai mic numar de maratoane (inclusiv ultra) din 2011 incoace. O vorba inteleapa spune cam asa “mai putin inseamna mai mult”.  Am alergat “numai” 10 curse de anduranta, dintre care 4 de maraton si 6 de ultramaraton. A fost si primul an cand competitiile de ultra au fost mai numeroase decat cele de maraton. Totusi am acumulat peste 1000Km in aceste zece curse, ceea ce a insemnat intr-adevar mult pentru mine.

Astept cu aceeasi nerabdare noi “aniversari” de zece, pentru ca povestea sa poata continua!

2 Responses to Zece!

  1. Steli says:

    Felicitări!

  2. Mihai Rasnov says:

    Felicitari, esti un om deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *