Un record si o aniversare – 10 si 11 Noiembrie 2012

Nov 20, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Pare greu de crezut dar sunt perioade in timpul anului cand simt nevoia de a avea de zile intregi de pauza sau macar pauza de competitii. O astfel de pauza (de competitii) se intampla in luna Noiembrie. Insa nu pot sta departe de alergare. In primul  rand mi-am propus sa ma antrenez pentru Maratonul Reintregirii  Neamului Romanesc – 1 Decembrie 2012. Dar pana sa incep antrenamenetel specifice am onorat 2 invitatii la 2 alergari deosebite:

(1) Alergare de grup in Herastrau – incercare de a strange 100 de persoane – 10 Noiembrie.

(2) Aniversare de 3 ani de la inceputul alergarilor de grup din IOR marca RO CLUB MARATON – 11 Noiembrie.

Prima alergare, cea din Herastrau, a inregistrat intr-atradevar un Record: 104  alergatori au luat parte la aceasta actiune, coordonata de Nike Running Club. Nu am facut niciodata un antrenament in Parcul Herastrau, dar am fost acolo pe 10 Noiembrie 2012 si cu gandul de a sustine initiativa lui Daniel Lixandru.

A 2-a alergare, cea din IOR, a insemnat o noua intalnire cu colegii de Club.  Am ratat inceputul (inclusiv sampania si poza de grup). Insa momentele frumoase s-au repetat intr-o anumita masura la final.

2 alergari frumoase, intre prieteni, cu scopuri clare. Cum spunea si Daniel Lixandru am iesit “sa alergam pentru alergare“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *