Time Trial Running Nr. 15 si Nr. 16 – Raport

Antrenamentele TTR au ca scop, printre altele, pregatirea pentru competitii oficiale. Multe editii de Time Trial Running au fost stabilite drept antrenamente pentru importante maratoane de sosea sau montane. La final de sezon am primit propunerea de la un TTRist cu vechime sa organizam o alergare Time Trial Running de revenire dupa maraton, mai exact dupa Maratonul Reintregirii Neamului Romaneasc.

Am fost de acord si am stabilit Time Trial Running Editia a XV-a Luni – 2 Decembrie 2013. Pentru cei mai multi alergatori revenirea dupa un maraton nu include alergarea, insa noi am dorit sa facem posibil acest experiment, si nu oricum, ci dimineata devreme, la ora 7.00, la – 5 grade C. Am starnit ceva nemultumiri, insa 16 temerari s-au trezit cu noaptea in cap si au alergat mai tare sau mai incet (dupa posibilitati) cele 2 ture de lac la TTRevenire. Un nou antrenament in conditii dure, un nou start in sir indian, voie buna si un inceput perfect de saptamana.

 

Intrucat revenirea este un proces din mai multe etape am decis sa stabilim un nou antrenament Time Trial Running, dupa numai 3 zile de la precedentul: TT-Revenirea continua! Joi – 5 Decembrie 2013. De data aceasta a fost vorba de un antrenament de seara, la lumina lampilor din parc. TTR 16 a strans de 2 ori mai multi alergatori decat primul antrenament al saptamanii si a beneficiat din nou de aportul fotografului Catalin Paduraru, care s-a ocupat si de partea de cronometrare. Ora ceva mai accesibila a atras multi incepatori sau nou-veniti in randul TTR-istilor. Revenire si relaxare pentru o parte dintre alergatori; viteza si ambitii mari de cealalta parte. Prietenie si stare de bine inainte si dupa cursa (dovada stau si pozele de grup).

A fost o noua editie geroasa de TTR; recomandarea de frontala s-a dovedit foarte utila, iar la final putem spune ca revenirea a fost completa. Pe partea de organizare la fata locului sarcinile au fost preluate de Andreea Calugaru asa ca am avut unda verde sa alerg. Un antrenament strasnic. E frumos pe margine, dar e nespus de bine si in plina actiune.

Urmeaza o editie Time Trial Running speciala de Craciun cu Mos Craciuni alergatori si mici cadouri! Va asteptam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *