Time Trial Running No.4 sau TTR la Frontala – 21 Martie 2013

Mar 29, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Time Trial Running - Start individual

“Si pe ploaie si pe vant / noi ne tinem de cuvant”.

Pe o vreme numai buna de alergat (ploaie, vant si frig), la care adaugam si intuneric, peste 20 de temerari (echipati cu frontale) au participat la Time Time Running Editia a IV-a. Asadar am avut “TTR la Frontala” sau “TTR de vreme rea”.

Am avut la Start alergatori curajosi, veseli, in haine de vara (unii), infofoliti (altii). Au venit la un atrenament competitiv, dar n-au uitat voia buna acasa. Cei care au stat pe margine n-au simt deloc vantul si frigul. S-au  incalzit datorita celor care au alergat si au avut puterea sa zambeasca de la inceput la final.

Eroul serii a fost Bruno, cel mai tanar participant (4 ani) de la toate editiile TTR. A parcurs un rapid tur de lac, alaturi de tatal sau.

Formatul TTR-ului s-a pastrat: 2 ture de lac (5,7Km), cu Start Individual la interval de 15 secunde. Cel mai bun timp la baieti: 21:31 (Emanuel Trandafir). Cel mai bun timp la fete: 28:17 (Andrei Luiza). Daniela Militaru: singura participanta care a bifat toatele cele 4 editii de TTR de  pana acum.

TTR4 a beneficiat si de sustinerea ISOSTAR care a oferit bautaura izotonica. Fotograf si voluntar de vreme rea: Irina Caragioiu. La final, participanti care au avut puterea sa mai zaboveasca putin au primit si cateva cadouri simbolice.

 

Time Trial Running inseamna antrenament de viteza, dar si simpla placere de a alerga .

Time Trial Running va inurajeaza sa va pregatiti pentru competitiile la care urmeaza sa participati.

Time Trial Running sprijina numeroase competitii de alergare si sustine organizatorii in efortul lor de a oferi alergatorilor evenimente  reusite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *