Time Trial Running – Editia a XXV-a – TTR STOP JOC! – Raport

Antrenament, relaxare, viteza, revenire, prietenie, fotografii, efort, voie buna si …pofta de viata! Aceste stari si situatii le-am regasit la fiecare editie de TTR desfasurata pana acum. Antrenamentele TIME TRUAL RUNNING au ajuns la editia cu nr. 25. A fost o editia speciala atat prin ziua aleasa: 1 MAI, cat si prin specificul alergarii: antrenament cu pante.

TTR STOP JOC! a revenit pentru a satisface si nevoia de pregatire pentru competitile de alergare montana. O singura panta (poteca de pamant) a fost suficienta pentru a pune alergatorii la treaba, intrucat a fost repetata de mai multe ori. Numarul maxim de ture (15) a fost parcurs de cei mai rapizi. O tura  a masurat cca 520m. Poteca de pamant a fost alunecoasa, asa ca particiopantii au preferat sa urce pe iarba.

Da data aceasta start-ul a fost comun. 64 de alergatori inscrisi oficial pe lista de Start (din care 20 au fost fete) au acaparat complet aleea. Gardienii ne-au facut o scurta vizita inainte de Start, dar ne-au urat de bine si s-au retras.

Pozele surprind foarte bine atmosfera. Pe fetele alergatorilor se putea citi bucuria, dar si incrancenarea. Am facut cateva exceptii de la regula. Unii TTR-isti au facut pauze intre ture, altii au facut un fel de stafeta sau chiar au intrat pe parcurs (nerezistand tentatiei).

Desi nu e vorba de un concurs, am retinut totusi cei mai buni timp (pe 15 ture): 32:55 la masculin si 40:08 la feminin.

Printre participanti s-a aflat si proaspatul vice-campion balcanic la Duatlon, Emanuel Trandafir. El a fost dealtfel si castigatorul primului antrenament TTR (19 Ianuarie 2013). TIME TRIAL RUNNING a fost sprijit la editia 25 de Pegas Triatlon Club, care a oferit 2 participari gratuite la Cozia Mountain Run 2014 (5 Iulie). Tot prin amabilitatea Pegas am putut oferi la Tombola 3 sepci SAILFISH. Alti 10 TTR-isti au primit prin extragere geluri CarboSnack de la Nutrend (oferite de www.triathlon-energy-shop.ro/shop/).

Dupa editii cu zapada, ger crunt, vant si ploaie de 1 Mai alergatotii au avut parte de o vreme frumoasa. Am profitat de ziua libera, dar am programat antrenamentul la 9.30 astfel incat alergatorii sa poata valorifica si celelalte planuri pentru minivacanta de 1 Mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *