TIME TRIAL RUNNING – Editia a XXI-a – TTR de Dragobete

Pentru un alergator fiecare zi din calendar e speciala: ziua de antrenament, ziua de pauza, ziua concursului, ziua de revenire, ziua maratonistului, ultima zi a anului, prima zi a anului si tot asa. Pentru un mic-mare grup de oameni fiecare antrenament Time Trial Running a devenit o zi deosebita, iar unele editii sunt mai speciale decat altele.

Pe 24 Februarie 2014 antrenamentele Time Trial Running au ajuns la editia a XXI-a. Mai mult ca niciodata s-a alergat cu sufletul, sufletul-pereche mai bine zis. TTR de Dragobete a inclus si o proba de perechi (6 la numar), alaturi de proba individuala (43 de concurenti). Asa cum era normal echipele (fata + baiat) au luat startul primele, la interval de 10 secunde. A fost un  nou antrenament friguros, dar plin de energie. Cei mai buni timpi nu au fost amenintati, insa s-a simtit o imbunatatire a timpilor medii. Batalia cu sinele, cu propriile puterii da roade. In schimb, la TTR  se simt tot mai putin duelurile intre alergatori. In afara de perechile de indragosti la TTR21 mici grupulete de alergatori au incalzit atmosferale.

Se pare ca sentimentele si alergarea fac o “casa buna”. Toate cele 6 perechi au fost minunate. Acestea au primit diplome (online) speciale.

Seara TTR de Dragobete nu s-a incheiat cu alergarea (cele 2 ture in jurul lacului). La Tombola premiile au fost simbolice, dar in tema: o sticla de vin rosu natural (oferita de Ionut Cucu – nou venit la TTR) si un ghid turistic (Venetia). Surpriza dulce serii a fost oferita de Florena Vlagea: prajiturele in forma de inima.

A iesit asadar un TTR memorabil, un context special de care s-a profitat la maxim, iar participantii au avut parte nu doar de o alergare buna, ci si de o seara frumoasa. Noi nu vom obosi sa continuam cu idei noi, iar voi aveti liber la “oferit” surprize (nu noua, ci colegilor vostrii de alergare).

TTR 21 a reprezentat si un bun antrenament pentru FOREST RUN GRAND PRIX – Etapa a IV-a, dar si pentru si pentru PEGAS DUATLON TINERETULUI. Ur  matorul antrenament TTR se va desfasura in data de 9 Martie (Duminica).!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *