TIME TRIAL RUNNING – Editia a XX-a – TTR DeGERAR – Raport

Start TTR20 la - 15 grade

De regula inceputurile de an sunt pline de planuri si de promisiuni, facute la caldura intr-o acasa, intr-o cabana de munte sau chiar la o cafenea cu prietenii / partenerii de proiecte.

In 2013 antrenamentele Time Trial Running au avut (aproape de toate). Ne-am propus sa tinem pasul cu ritmul impus de noi si cerut de alergatori, dar si din respect fata ce cei care ne sustin si cred in acest proiect.

Numai ca lucrurile s-au miscat chiar mai mult si mai repede decat ne gandeam. In 2014 avem deja 3 editii de TTR realizate: doua antrenamente au fost pe vreme acceptabila si cu peste 70 de participanti, iar un altul la o temperatura (-15) la care multi amatori nu au alergat inca. Am fost chiar mai constanti ca oricand. TTR-urile s-au tinut duminica, o data la 2 saptamani. Aceasta serie include chiar si ultimul TTR din 2013.

Pe 30 Ianuarie am ajuns la TTR-ul cu nr-ul 20. Si nu oricum: 52 de super-curajosi  au infruntat un ger de -15 grade. Asadar un TTR extrem, un TTR DeGERAR, o adevarata demonstratie anti-ger din partea alergatorilor cu inima calda. Ce-i drept, pe o asemenea vreme e mai intelept sa alergi decat sa mergi sau sa stai pe loc. Dar noi am stat, am cronometrat (atat cat s-a putut) si ne-am minunat de faptul ca TTR-istii alearga, dar mai si zambesc pe o asa vreme. Chiar si la -15 grade s-a alergat foarte bine. Ionut Purcea a stabilit noul record de alergare pe zapada la TTR (5,7Km) si anume: 21min06sec.

Startul (ora 20:00) si Finish-ul au fost in dreptul Cafenelei Actorilor (cei care ne-au si gazduit inainte si dupa antrenament). In ciuda gerului am respectat regula plecarii individuale (la interval de 10 secunde). Multumim Luizei Tamas pentru fotografii, dar si fetelor care ne-au ajutat cu inscrierea si notarea timpilor finali (Simona Brainza si Oana Mihaescu). Ne cerem scuze pentru cele cateva erori in clasament.

La finalul antrenamentului am realizat si o mica tombola prin sprijinul Runningshop.ro, Infopensiuni.ro si Forest Run. Toti particioantii merita felicitati. Au contribuit la un antrenament unic, una dintre cele mai frumoase editii de TTR!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *