Time Trial Running Editia a XVIII-a – TTR DUS INTORS – Raport

“Maine anul se-noieste / TTR-ul se porneste”! Cam asa gandeam cu cateva zile inainte de trecerea in noul an. Dupa un final de 2013atat de frumos (editia speciala TTR de CRACIUN) era musai sa avem un TTR la inceput de 2014. Zilele libere si vremea inca blanda erau semne bune pentru realizarea in scurt a unui TTR neprogramat. Editia a XVIII-a a antrenamentelor TIME TRIAL RUNNING s-a desfasurat Duminica, 5 Ianuarie 2014, cu startul la ora 3PM.

Daca participantii ne-au surprins, venind in numar mare (72), dar si cu multa voie buna, noi am venit cu o noua varianta de alergare,  pe traseul  clasic: TTR DUS INTORS. Cea de-a 2-a tura a fost parcursa in sens invers primei ture. Asa cum speram, intoarcerea (dupa prima tura) a animat atmosfera si a incins motoarele  TTR-istilor. Start-ul s-a dat individual, la un interval de timp  de 10 secunde intre alergatori. Punctul de plecare si de final a fost (asa cum anuntam la finalul lui 2013) la Cafeneaua Actorilor-Tineretului. Am avut la dispozitue un spatiu pentru schimbare si depozitare.

Multi prieteni alergatori si-au luat inima in dinti si au debutat la TIME TRIAL RUNNING, chiar la inceput de an. Le multumim pentru curaj! Momentele suprinse  de fotografi sunt cu adevarat memorabile si exprima: pasiune, relaxare, libertate, ambitie, dragoste, darzenie si lista poate continua.

LA TTR 18 s-a stabilit un nou record al traseului de 5,7Km si anume: 19:25. Cristian Lutic si-a batut propriul record. Asteptam tentative de record si din partea fetelor. La TTR DUS INTORS am vazut oameni concentrati, dar si alergatori veseli si haiosi. La final am oferit, prin tombola, un abonament pe 1 an de zile la revista Alerg. Clasamentul si Diplomele au fost postate online.

Editia cu nr. 19, dar si cea care aniverseaza 1 an de TIME TRIAL RUNNINNG, va avrea loc tot intr-o Duminica, 19 IanuatieSe pare ca Duminica e o zi buna de TTR si reusim sa pastram intervalul standard dintre 2 editii (2 saptamani). Vorba aceea: “Fie vremea cat de rea / TTR Duminica”).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *