Time Trial Running – Editia a XIV-a – Raport

Time Trial Running este o serie de antrenamente, o testare a vitezei, o “intrecere intre prieteni”, o comunitate, o “ancora” pentru alergatorii incepatori, a baza de sustinere pentru evenimentele de alergare din Romania, o pepiniera de “voluntari” si fotografi (de competitii sportive). Noi vom continua sa insistam pe ideea de antrenament, pentru ca sigur voi veti veni cu spiritul de competitie.

Time Trial Running a ajuns la editia cu nr. XIV. A fost un nou TTR de Weekend, dimineata (ora 10:00), dar nu cu noaptea in cap.

Duminica, 1o Noiembrie, TTR14 a strans 48 de participanti (din care 11 fete). Jumatate dintre alergatori au fost noi. Felicitari lor pentru curajul de a incerca Start-ul individual, specific Time Trial Running. Poate ca la prima participare au fost putin stingheri, insa la al 2-lea lor TTR deja vor simti ca au multi prieteni in jur. S-a alergat pe traseul de baza (2 ture de in jurul lacului din Parcul Tineretului), cu lungimea de cca 5,7km.

Time Trial Running a primit forte noi si pe partea de organizare. Multumim Andreea Calugaru si Dinu Turcanu! De apreciat exemplu lor. Daca nu  esti in masura sa alergi, nu inseamna ca nu poti participa la un eveniment de alergare. Si chiar cu mult folos. Impreuna cu Catalin Paduraru (fotograf si responsabil cu “sistemul” de cronometrare) au facut o echipa excelenta, mult mai buna decat initiatorii proiectului Time Trial Running.  TTR14 a beneficiat de o noua modalitate de cronometrare (Nu, nu e vorba de chip – toate la timpul lor!): fotografii la Start si la Finish (cu o camera profesionala, evident). Astfel a fost posibila realizarea unui clasament complet si detaliat. La TTR 14 Isostar a fost din nou alaturi de alergatori. Multumim pentru energizare!

Va invit sa cititi povestea Andreei la TTR14, o minunata pledoarie pentru “voluntariat in sport” si sa accesati Galeria Foto (de Catalin Paduraru). Asteptam si povestile celor care au alergat la TTR14.

Data urmatorului antrenament va fi anunta cu 4-7 zile inainte de data de desfasurare, in mediul online. Urmatoarele competitii recomandate de Time Trial Running sunt: Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc – 1 Decembrie 2013 – Editia a III-a (la Bucuresti si la Alba Iulia), Sky Run – 7 Decembrie 2013 – Editia I (Bucuresti) si Baneasa Trail Race – 14 Decembrie 2013 – Editia II-a (Bucuresti).

(Run Fast or Run 4 Fun)

 

One Response to Time Trial Running – Editia a XIV-a – Raport

  1. […] de Start: startul separat perechi sau chiar individual. Cei care au pareticipat la antrenamentele Time Trial Running sunt obisnuiti cu “statul la coada”, anume cu startul individual, la intervale de 10 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *