Time Trial Running Editia a XIII-a – TTR STOP JOC! – Raport

TIME TRIAL RUNNING continua sa alterneze formatul clasic (2 ture de lac – 5,7Km) cu antrenamentele tip “up hill”. Norocul nostru este ca Parcul Tineretului permite ambele tipuri de alergari. Am dedicat Editia a XIII-a a Time Trial Running (24 Octombrie 2013, ora 20.00), Maratonului Piatra Craiului 2013.

TTR STOP JOC! a adunat la “Start” (dar si “Finish”) 55 de alergatori aprigi si determinati. Pe unii i-a atras panta ce a fost parcursa in urcare si a incheiat tura de 520m. Iar pe altii ideea de a nu-l scapa din ochi pe cel mai bun. Indiferent de numarul de ture, toti alergatorii au alergat aproximativ la fel de mult (in ce priveste timpul). Numarul maxim de ture parcurse a fost de 15, toti ceilalti participanti avand dreptul de a-si termina tura aflata in desfasurare. La TTR STOP JOC! nu s-a pus accent pe clasament. Importante au fost efortul depus de alergatori si voia buna.

Primul a terminat Daniel Florea (32,35min.), stabilind si recordul de traseu (insa a fost doar a 2-a editie in acest format). Prima fata a fost Iulia Militaru, cu 13 ture finalizate. Desi e vorba doar de un antrenament, spiritul competitiv si-a facut prezenta.

Multumesc tuturor participantilor pentru ca ne ajuta sa ducem acest proiect mai departe, dar apreciez si prezenta la TTR STOP JOC (TTR14) a unui numar mare de alergatori amatori de top.

A fost prima editie de TTR la care nu am fost prezent (la TTR 11 am ajuns dupa finalul antrenamentului, dar am ajuns). Cel mai probabil nu voi “participa” nici la TTR14. Le multumesc colegilor si prietenilor mei TTR-isti, Adrian “Conu” Mila si George Enescu pentru implicarea lor si in lipsa mea. Cu ce ma putut, am contribuit si eu de la distanta. De obicei, realizez raportul de TTR din calitate de persoana prezenta, dar nu as fi vrut sa intrerup seria “povestilor” cu TTR-isti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *