Time Trial Running – Editia a XII-a sau TTR de Duminica – Raport

E revigorant sa incepi saptamana cu un TTR, dar e relaxant sa participi la Time Trial Running la final de saptamana! Asa pare! Voi ati facut “treaba”. Eu doar v-am privit. Si v-am tinut putin de vorba. Desi am avut o oarecare teama, alergarea unui TTR (2 ture de lac, in Parcul Tineretului) Duminica seara, a fost un antrenament foarte placut. O atmosfera destinsa si alergatori care nu se grabeau sa plece, nici la munca, nici la somn.

Editia a XII-a a antrenamentului competitiv TIME TRIAL RUNNING, botezat si TTR de Duminica,  s-a desfasurat pe data de 22 Septembrie, cu Start (individual la interval de 15 secunde) la ora 19:15. 45 de participanti (din care, foarte multi au fost nou-veniti), o atmosfera frumoasa, premii la Tombola si poze deosebite.

MIB si MPC, adica cele mai populare maratoane de sosea, respectiv de munte sunt aproape, iar alergatorii se pregatesc intens, inclusiv la Time Trial Running. Nu e obligatoriu ca viteza sa fie cea maxima, conteaza sa iesim din casa si sa alergam. Felicitari celor care au reusit sa-si convinga prieteni sau membri ai familiei ca o alergare Duminica seara in parc poate fi ceva placut.

Prin amabilitatea Florentinei Florea am oferit si premii la Tombola (tricouri, sepci etc). Cu ocazia TTR12 am reamimtim sprijinul oferit de 360sport.ro si Isostar Romania.

Pentru poze si alte detalii importante accesati pagina de Facebook a Time Trial Running!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *