STAFETA RUN 4 FREEDOM – The NO Project – Echipa TIME TRIAL RUNNING

Ne stabilim calendarul de competitii pe intreg anul, ne inscriem cu la concursuri cu luni de zile inainte, ne pregatim special (saptamani bune si chiar mai mult) pentru cursele importante si pentru “record-uri personale”. Alerg din pasiune si alergam mult. Purtam mesajul simplu “sanatate pentru trup si minte”. Alergam alaturi de oameni cu aceeasi pasiune la competitii sau antrenamente.

Sunt bucuros  atunci cand prin alergare pot sa transmit un mesaj sau sa sustin o cauza, sa o fac cunoscuta. Iar daca alaturi de mine se aduna si alti pasionati, in special prieteni apropiati, simt ca c am “realizat” ceva important.

La inceputul unui saptamani care urma sa se incheie cu 2 crosuri am primit propunerea de a promova si de participa la un eveniment special: Stafeta Run4Freedom, o actiunea dedicata alergarii, in cadrul campaniei de lupta impotriva traficului de persoane “The NO Project”. Asadar prin pasiunea mea puteam face cunoscuta o problema acuta, dar putin mediatizata. Nu am stat pe ganduri; in cateva ore echipa “Time Trial Running” era deja formata: Alex Paraschiv, Edi Tudor si Alex Axon. Asadar prieteni buni si vechi.  In acest fel mesajul speram sa fie mai puternic. Nu tinteam clasari fruntase, dar stiam ca nu ne vom face de ras. Bucuria mi-a fost si mai mare cand am aflat de formarea uneui a 2-a echipe “Time Trial Running “(Team): Oana Stanica, George Enescu, Cristi Farcas si Emil Tudorache.

Voia buna a baietilor, spiritul de echipa si entuziasmul alergatorilor a facut uitat la Start vremea potrivnica (ploaia si frig). 96 de echipe au luat Start-ul. Stafeta noastra  afost deschisa de Alex Paraschiv. A alergat incredibil si a predat cipul lui Edi, intr-o pozitie foarte buna. Am alergat alaturi de Edi toata tura lui. Fiind unul din primele lui concursuri voiam sa-l sustin cat de mult posibil. Fibish de tura i-a apartinut doar lui.

Dupa o asteptare agitata am preluat schimbul meu (si ultimul al stafetei) asa cum mi-am dorit de la inceput, de la Alex Axon. De obicei la stafete plecam ca din pusca, insa acum m-am mobilizat mai greu; a durat deva pana mi-am prins cipul la mana; in plus, ma resimteam dupa tura de incalzire (din al 2-lea schimb). Usor-usor mi-am regasit ritmul vanand stafete concurente. Ultimele sute de metri am incercat sa recuperez ce am pierdut la inceput. Nu a fost cea mai buna tura de la IOR pe care o puteam face, dar nu ma plang. Coechipierii ma asteptau inainte de Finish. Am terminat pe Locul 6 din cele aproape 100 de echipe. Un loc excelent.

Felicitari baietilor si le multumesc pentru spiritul dehipa si bucuria cu care au raspuns chemarii mele! Cea de–a 2-a echipa Time Trial Running s-a clasat pentru un frumos loc 10!

Vremea rea ne-a facut sa ne retragem curand, dar nu inainte de a face poza doveditoare cum ca niste prieteni vechi care de regula se intalneau la “bere”, au reusit sa iasa la o alergare pe cinste si sa faca echipa. Ma bucur ca a existat o astfel de actiune si sustin in continuare The No Project! Cat despre Stafeta…Mai vreeeem! “Fie vremea cat de rea, faina e echipa mea!”

One Response to STAFETA RUN 4 FREEDOM – The NO Project – Echipa TIME TRIAL RUNNING

  1. […] fel de placuta a fost refacerea simbolica a echipei de la Stafeta RUN4FREEDOM (Septembrie 2013): Florin Simion, Alex Axon, Edi Tudor si Alex […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *