Si alergatorii merg in Centrul Vechi … OLD TOWN RACE – 29 Martie 2014

Mar 11, 14 • RunningNo CommentsRead More »

…de fapt alergatori vor face ce stiu ei mai  bine, adica vor alerga, in centrul vechi. Inainte ca terasele sa invadeze strazile pietonale din zona Lipscani vom avea ocazia sa participam la o competitie inedita, OLD TOWN RACE, in 2 curse: 5Km (necompetitiva), respectiv 10Km (competitiva).

Pe langa ideea inspirata, de a invita alergatorii acolo unde de obicei nu ai loc sa pasesti de fite si petrecareti, evenimentul organizat de KICK OFF EVENTS ii poate atrage si pe cei care vor simt nevoia de miscare, dar si voie buna. OLD TOWN RACE – Editia I – 29 Martie 2014 pare a avea toate ingredientele cu care alergatorii sunt deja obisnuiti: cronometrare cu cip, medalie, tricou (in kit-ul de Start), categorii de varsta si After Party (in loc de Pasta Party).

Programul evenimentului:

10:30 Sosirea participantilor
11:30 Start 10KM
13:00 Start 5KM
14:00 After party (muzica, fresh/limonada din partea casei)
14:30-15:00 Premierea castigatorilor

Sper sa nu fi doar o buna idee de marketing, ci sa devina o traditie prin care lumea va intelege cat de importanta e miscarea, sa regrete ca nu a descoperit alergarea mai devreme, dar  sa se felicite ca acum alearga!

Mai multe detalii despre OLD TOWN RACE si  Seria 5KM am preluat chiar de la organizatori:

Concept Old Town Race

5KM este o serie de evenimente in jurul valorilor sport, distractie si stil de viata activ si sanatos. 5KM ii poti alerga in 20 minute sau in 50, nici nu conteaza prea mult, important este sa te simti bine!
Unii ii spun alergare Noi ii spunem “Alergare cu prietenii”
Unii o numesc dans Noizicemca “Trupul vorbeste pentru tine” Altii ii zic raset Noi o numim “Ras cu gura pana la urechi”

Centrul Vechi al Bucurestiului devine o inedita pista de alergare, gazda unor evenimente tematice. Fiecare cursa va avea doua probe: 5 km pentru cei necompetitivi sau la primele experiente, 10 km pentru cei cu un spirit competitiv.
In premiera, aceste curse iti ofera oportunitatea de a descoperi Centrul Vechi dintr-o alta perspectiva. Ramane un loc in care te poti distra, dar intr-un mod activ si sanatos. Impreuna cu prietenii sau familia, alaturi de oameni veseli, cu pofta de viata, dornici sa se miste, cu totii veti petrece momente inedite atat pe parcursul curselor, cat mai ales la petrecerile de final.

Valori:
Sportul este coechipierul perfect. Bucura-te de beneficiile lui, practicandu-l. Alearga pentru a fi vesel, sanatos, cu un trup armonios.
Da o tura cu prietenii, fii in forma, iar apoi relaxeaza-te! La finalul cursei incepe distractia: fotografii haioase, premii simpatice si o bine meritata petrecere.
Fiecare dintre noi poate fi un alergator; unii accepta provocarea, altii doar chicotesc. Rasfata-te cu experienta antrenanta a curselor noastre si fii un atlet amator!

 

 

In 2012 am alergat in centrul vechi din capitala Slovaciei, mai exact in cadrul Bratislava Maraton. Trecerea prin centrul istoric a fost fabuloasa cu atat nai mult cat turistii au devenit spectatori spontani.

Eu m-am inscris deja la OLD CITY RACE! Va indemn si pe voi! Cu ocazia asta poate chiar stam la o terasa si mai povestim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *