SCOALA de VALORI te cheama sa alergi pentru Exceptionalii la TRANSMARATON 2014!

Aug 14, 14 • RunningNo CommentsRead More »

1Transmaraton se întâmplă și în 2014. Transfăgărășan, trei distanțe diferite și rezistență din pași bine măsurați. Energia corpului tău se poate materializa într-o cauză, una pe care o alegi din inimă.

Școala de Valori se aliniază la start cu proiectul Excepționalii – un program alternativ pentru liceenii cu rezultate școlare deosebite. Tinerii așteaptă victoria ta dincolo de linia de finish, pentru că drumul lor către viitor de acolo începe. Indiferent de distanța pe care o vei parcurge, gândul la cei pentru care alergi are să te motiveze necondiționat. Totuși, niște geluri speciale nu ar putea să-ți facă rău.

Echipa pentru Excepționalii a prins deja contur. Trebuie doar să umplem forma aceasta cu și mai multă energie. Daca simți că poți alerga 21 de kilometri, te anunțăm că există în continuare locuri disponibile la cursa de Semimaraton. Știi că merită să investești în viitoarele modele ale unei societăți ce are să fie mai bună. Efortul tău este un exemplu de urmat, pentru că forța care te ajută să cucerești distanțele îi mobilizează pe ceilalți să alerge mai departe.

Și, dacă tot vedem viața ca un traseu dificil, de ce să nu creăm viață printr-un efort bine depus? Trebuie doar să te înscrii la Transmaraton și să le prezinți susținătorilor tăi cauza pentru care alergi. Ei continuă șirul alegerilor și hotărăsc ce sumă investesc în cauza pe care tu o reprezinți.

Proiectul se numește “Excepționalii” și este despre viitor, al nostru al tuturor. Este o investiție în noi de fapt. Proiectul îi va susține pe elevii de liceu să facă cele mai bune alegeri în viață, să continue să exceleze. Îi va susține pe aceia de la care societatea se așteaptă că se vor descurca singuri dacă sunt mai isteți, dacă iau niște premii la diverse concursuri. Ei bine, nu-i chiar așa. Toți avem exemple din anii de liceu când colegi cu potențial, pasionați și talentați s-au pierdut ulterior de-a lungul anilor din diverse motive.” Bogdan Vlad, alergător Ultramaraton 2014

Ne mândrim desigur cu elevii care au obținut și încă obțin rezultate excepționale. Mărturie stau diplomele, medaliile și cupele. Dar astfel de rezultate nu vin fără un efort imens, fără sacrificii. Am ales să susțin “Excepționalii” pentru că îmi doresc să putem face mai mult pentru acești elevi deosebiți. Doresc să le arătăm că au VALOARE și că efortul lor va fi răsplătit și apreciat!” Mihai Pantis, alergător Ultramaraton 2013 și 2014Aliniază-te la start pentru proiectul Excepționalii! Acceseaza link-ul http://goo.gl/gPpU6x, completează formularul cu datele tale, alege suma pe care îți propui să o strângi pentru Excepționalii și adaugă motivul pentru care ai devenit fundraiser. Mai rămâne doar ca susținătorii tăi să doneze.

Curaj acum, felicitări după finish!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *