ROMNICEANU STAIRS RUN 2015 – Prezenta 100%

Jan 4, 16 • RunningNo CommentsRead More »

RSR_ZitecLa inceput a parut ca o provocare noua, un altfel de antrenament, un alt tip de efort. In Decembrie 2015 am marcat deja al 3-lea an incheiat de antrenamente (competitive) cu scari (Romniceanu Stairs Run), eveniment marca Pegas Triatlon Club.

In primii 2 ani am terminat pe Podium (Locul II in 2013 si Locul I in 2014). Pentru anul 2015 tinta a fost participarea la toate etapele. Mi-a promis mie ca voi incerca si voi reusi asta.

Am alergat in 2015 pe ger, pe zapuseala, pe ploaie, dupa maratoane sau ultramaratoane, cu probleme de sanatate (viroze). Cele mai complicate au fost insa situatiile cand a trebuit sa fac mari eforturi ca sa ajung la antrenamente (program supraincarcat, blocat in trafic, plecat din oras in ziua respectiva etc).

Am avut si momente de cumpana intrucat evenimentul nu a fost intotdeauna anuntat (pentru mine acesta este un aspect extrem de important). Aveam impresia ca RSR va disparea usor. Dar ne-am mobilizat, cei cativa alergatori prezenti editie de editie, si am bifat 25 de participari consecutive. Oficial apar 24, dar in realiate au fost 25 de antrenamente.

RSR_PremiereaEtapa finala a avut loc pe 17 Decembrie 2015, urmata fiind de Festivitatea de Premiere. Mi-am atins obiectivul (participare la toate etapele) si, intamplator, m-am clasat inca o data pe Podium (Locul II). Felicitari tutor participantilor si celor care s-au implicat efectiv in “organizare”.

Pentru 2016 nu mi-am stabilit alt obiectiv in afara de a introduce antrenamentul cu scari de la Romniceanu in programul meu personal si de prergatire de cate ori va fi posibil si necesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *