Romniceanu Stairs Run – 20 Martie 2013

Mar 27, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Prietenii de la PEGAS TRIATLON CLUB au venit cu o idee foarte interesanta: un concurs-antrenament de alergare in la fel de interesantul parc Romniceanu (langa Academia Militara). Profitand de numeroasele trepte din parc si (din zona) au organizat Miercuri (20 Martie 2013), de la ora 19.00, o prima editie de ROMICEANU STAIRS RUN. Competitia se va desfasura o data la 2 saptamani in aceeasi locatie, pe o distanta de 6KMm(4 ture x 1,5Km).

***

Desi ora nu ma avantaja, am tinut cu tot dinadinsul sa ajung la acest “stairs run”. Evident ca am ajuns mult dupa ora stabilita, chiar daca ora Start-ului a fost decalata. Am primit tousi un numar de concurs, m-am echipat si am pornit (cu propria cronometrare) atacaul scarilor.

Alergatorii treceau in toate directille. Nu mi-era deloc clar care era traseul (unul destul de complicat). Primele 2 ture le-am scurtat bine de tot. Intr-un tarziu am inteles care era traseul. Renuntand la frontala am reusit sa vad si eu marcajul. Ca sa ma simt eu impacat am facut 5 ture (3 corecte si 2 mai scurte). In total – cca 6,5Km.

Am alergat practic de unul singur insa a fost o alergare extrem de placuta si, mai ales, un antrenament incredibil de bun. Traseul conceput de baieti este chiar spectaculos si merita facuta cu fieacre ocazie posibila. Astept urmatoarea editie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *