RHCP vs UTF sau MUZICA bate MARATONUL

Aug 30, 12 • OtherNo CommentsRead More »

Cand ai in sange un microb, “maratonul” sa zicem, e usor sa faci alegeri. Pentru maraton renunti la fotbal cu baietii, berea din nustiu ce zi a saptamanii, filmul la mall, poate si la o petrecere (de nunta si botez nu zic nimic, ca sa nu supar prieteni dragi). Dar sunt si cateva lucruri in viata pe care ti le doresti foarte mult, si nu se intampla in fiecare zi. Una dintre aceste dorinte a fost sa vad trupa americana RED HOT CHILLI PEPPERS live in ROMANIA. Am sarit in sus ca nebunul cand am aflat va RHCP chiar vor concerta in Romania, Vineri 31 August, pe National Arena. Asta se intampla in 2011.

In 2012, in frenezia competitiilor de alergare, data de 31 August 2012 era ocupata pana mai decurand cu ULTRA MARATON FAGARAS. Numai ca lucrurile s-au schimbat rapid. Nu aveam partener pentru UTF, traseul nu este unul de maraton (42KM) in nici una din cele 3 etape, intrasem deja intr-o pauza de alergare si tot asa. Pe de alta parte, bilete la RDCP s-au gasit pana in ultimul moment.

Nu ma pot numi un fan adevarat (nu stiu toate versurile pe de rost, nici macar numele tuturor celor 10 albume). Dar imi dau seama ca e una dintre cele mai mari trupe rock si faptul ca vin in Romania este ceva deosebit iar stilul lor este unic. Intotdeauna mi-am spus ca daca este o trupa al carei concert in Romania nu trebuie ratat, acea trupa este RED HOT CHILLI PEPPERS. Asadar, RCHP a castigat batalia cu UTF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *