Revenirea continua! – Time Trial Running – Editia a XVI-a – 5 Decembrie

Multumim celor care au vrut sa testeze cum e sa-ti revii dupa maraton sau semimaraton tot prin alergare. Am fost mai putini de data aceasta (LA TTR 15 – Luni, 2 Decembrie), dar la fel de voiosi. Dar pentru ca revenirea dureaza mai multe zile revenim si noi cu un nou TTR! Revansa! JOI (5 Decembrie) – 8 PM.

Va asteptam la TTR – Editia a XVI-a cu povesti de la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc 2013 si recomandari pentru SKY RUN, unde vom repune in practica, in mod oficial, mult apreciatul Start decalat intre participanti.

Intalnirea va fi in apropiere de Cafeneaua Actorilor (aleea laterala cu bancute – la ciujmea) (ora 19:45). Se va alerga pe traseul clasic (2 ture de lac – 5,7Km) cu Start Individual, la interval de 15 secunde. Nu uitati lanterna frontala!

Puteti lasa haine, bagaje, biciclete etc in zona Start Finish in grija organizatorilor. Cea mai apropiata intrare in Parc este cea dinspre Palatul Copiilor. Tot acolo exista si parcare.

Este important sa adaptati viteza la starea si conditia voastra fizica. La Time Trial Running se alearga cu viteza, dar si cu voie buna!

Revenirea continua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *