Puternic si rezistent si in 2014? Maratonul Zapezii – Editia a III-a – 15 Februarie

Jan 17, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Uneori numele spune totul: Maratonul Zapezii – Rasnov – jumatatea lunii Februarie. Aventura si sarbatoare! Curse pentru toata lumea si atmosfera de tabera! Cu greu gasesti motive sa nu ajungi acolo!

 

Esti  puternic(a) si rezistent(a)? Ti-a zburat vreodata gandul la  cum ar fi sa alergi un maraton in Antarctica?  Clubul Eco Alpin, prin Centrul de Pregatire Montana Himalaya, in parteneriat cu Primaria Rasnov, readuce  pentru a 3-a oara maratonul pe care ti l-ai dorit, la noi acasa, in Romania, in Zona Rasnov. Daca la prima editie din 2012, au luat startul 20 de concurenti  in cadrul primului maraton de iarna, pe zapada,  toti trecand atunci  linia de sosire, la editia a 2-a au luat parte 123 de concurenti, care s-au intrecut in probele de maraton, 30 km, 21 km si 15 km, si 2 stafete de copii care au alergat pe traseul maratonului.

Maratonul Zapezii este un eveniment unic in Romania si in Europa, fiind  o proba a curajului, desfasurata in conditii de iarna, pe zapada, in zona istorica a Rasnovului, intr-un cadru natural in care pot fi admirate din alergare masivele muntoase Piatra Craiului, Postavarul, Magura Codlei, Parcul National Bucegi, precum si Cetatea Medievala Rasnov.

Probe:

1.     Maraton

2.     30 km

3.      Semimaraton

4.      15 km

Regulamentul Maratonului Zapezii 2014

Traseu maraton

Declaratia pe propria raspundere

Inregistrare

Lista concurenti

 

Ne vedem la Rasnov!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *