O noua provocare – Tower Center Up Run – 30 Martie 2013

Mar 16, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Pentru a ne mentine interesul si motivatia pentru alergare (atat la antrenamente, cat si la competitii) simtim nevoia de diversitate si de inedit. Am alergat noaptea, am alergat pe pista de zgura, am alergat in salina (200 m sub nivelul marii), am alergat pe creste de munte, pe plaja, pe malul Dunarii sau prin padure , pe “campuri de lupta” si pe zapada.

Desi au fost mai multi cei care au incercat, ProSport a reusit sa initieze prima competitie de alergare pe scari.

ProSport Tower Center UP RUN este primul eveniment de up-running din Romania si va avea loc Sambata, 30 Martie 2013. Startul este la ora 11.00. Participantii vor avea de urcat 514 trepte, reprezentand 25 de etaje, cu o inaltime totala de 107 metri. Locatia este una dintre cele mai intalte cladiri din Bucuresti – Tower Center (B-dul Ion Mihalache nr. 15-17).

Concursul consta intr-o singura urcare a celor 25 de etaje. Startul se va individual, la un interval de 5-10 secunde intre participanti. Taxa de participare ete de 20 RON (redusa de la 50 RON.

Detalii si imagini gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului. Iar inscrierea se face de curand si pe site: uprun.prosport.ro.

E o provocare noua si o invitatie la miscare! La Finish toti participabtii vor fi “la inaltime”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *