No Stress Triatlon 2016 – Mogosoaia – In echipa castigatoare

Oct 2, 16 • OtherNo CommentsRead More »

13321907_1179592712064571_8360442717031061087_nCrearea unei echipe de stafeta reprezinta momentan sansa mea de a lua parte (ca si concurent) la o competitie de triatlon sau duatlon. Astfel de participari au devenit ocazionale, dar ma bucur cu atat mai multe de fiecare experienta.

La Triatlonul NO STRESS de la Mogosoaia n-am participat pana in 2016. Cu cca 2 saptamana inainte de competitie am primit invitatia de a face partea de alergare (evident) intr-o echipa deja cunoscuta mie: Bucharest Cycling Team. Baietii (Ionut si Virgil) cautau un inlocuitor pentru Virgil Toparceanu care nu era apt fizic pentru a concura.

Cum ziua e 28 Mai era “libera” (a 2-a zi urma sa alerg la Maratonul International Brasov).In plus Mogosoaia se afla la 15 minute de mers cu masina de zona in care locuiesc (St Dudu, Chiajna). Asa ca am acceptat propunerea lui Ionut (cu el am tinut legatura), cu riscul de a fi putin obosit la maraton.

A fost e experienta minunata. Echipa avea numerosi sustinatori si m-au primit cu bratele deschise in mijlocul lor. In ciuda unei concurente reduse chiar isi doreau o prestatie valoroasa.

Am participat la categoria Stafeta Mixt. Echipa a beneficiat de un inceput foarte bun prin proba de inot, la bicicleta avansul a fost pastrat, iar eu amĀ  reusit chair sa-l cresc putin. Au fost doar 4,5 Km la alergare, dar foarte intensi. S-a plecat de pe iarba (intr- atmosfera), am avut de parcurs 3 ture pe o calura inabusitoare si am avut finish-ul pe tot pe iarba. Am alergat fara o presiune extraordinara si am incheiat cursa pe Locul 1 la Stafeta Masculin.

A fost o alergare reusita, insa cel mai mult am savurat Festivitatea de Premiere, unde a fost prezenta si familia. Pentru a primii noi seminte de motivare pentru sezonul aflat in desfasurare aveam nevoie de 1 loc 1 la Open. Le multumesc baietilor pentru aceasta frumoasa ocazie de a face din nou un Triatlom

Dupa Premiere am plecat direct la Brasov, pentru maratonul meu cu numarul 100.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *