Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc – Din nou pe Podium de ziua mea

Jul 17, 18 • RunningNo CommentsRead More »

15267648_1283855318353747_256937128755066990_nE linistitor si motivant sa stii ca de ziua vei sarbatori in cel mai placut mod posibil, facand ceea ce iti place. Alergand. Alaturi de foarte multi oameni dragi. Fiind vorba si de Ziua Nationala atmosfera este una de sarbatoare.

Nu prea imi plac cumparaturile, asa ca mai simt norocos sa ma pot pregati pentru ziua mea, prin antrenament si nu prin aprovizionare. E totusi o “petrecere” in aer liber, iarna, pe ger. E nevoie de putina vointa si de atentie in alegerea echipamentului. In rest sunt fericit  sa primesc caldura de la zeci de cunoscuti, pe traseu.

Era deja al 6-a in care alergam pe 1 Decembrie “Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc”, multumita idei puse in practica de Ilie Rosu in anul 2011.

MRNR 2016 a fost din nou o cursa excelenta pentru mine, dar ce tin minte cel bine este frigul taios, umed. Gerul parca e mai bland, e uscat. Ca de atatea ori, starea de bine in cursa creste treptat, din momentul in care incep sa recuperez pozitii.

Maratonistii se cunosc bine intre ei. Ne stim nivelul si obiceiurile. Pentru mine maratonul inseamna printre altele si o cursa de urmarire a celor care pleaca prea tare. Dar si o ocazie buna sa-mi intaresc psihicul, bazata pe puterea de revenire.

Poate ca tocmai acel frig nimicitor m-a ajutat. Am rezistat mai bine decat as fi crezut. Iar timpul final e relevant: 3h07. Am urcat din nou pe Podium la general , de ziua mea. Locul II la MRNR nu-l aveam inca in palmares.

Foarte interesanta a fost premierea, tinuta in Park Lake, unde am primit si un “suvenir” inedit. O sticla de vin personalizata.

Imi doresc sa am parte an de an o aniversare atat de frumoasa, alergand maraton, alaturi de prieteni dragi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *