Invitatie la MARATONUL ZAPEZII 2013 – RASNOV – 16 Februarie

Jan 31, 13 • RunningNo CommentsRead More »

In Februarie 2012 20 de oameni puternici si maratonisti adevarati au alergat mai bine de 42 de Km pe zapada si pe ninsoare pentru primul Maraton de Iarna din Romania – Maratonul Zapezii (Rasnov). Poate doar organizatorii (Ilie Rosu si Vasile Dogaru) simteau ca Maratonul Zapezii se poate transforma intr-o sarbatoare adevarata. Incepand cu 2013 Maratonul  Zapezii poate deveni un fenomen.

Pe 16 Februarie 2013 alergatorii vor trai mai mult decat un maraton sau un concurs. In primul rand maratonistii se vor intalnii cu spiritul olimpic –  FOTE 2013 (la Complexul de Trambuline). Apoi,  la Cabana Himalaya atmosfera va fi una de poveste. Efortul primei generatii de maratonisti ai zapezii a lasat ecou, iar interesul pentru Editia a II-a este urias. Deja numarul celor inscris este nesperat de mare si le solicita organizatorilor o planificare si mai strica a programului. Cu toate acestea, ei au pregatit si cateva surprize. Nu e nevoie sa spun mai multe. Povestile din 2012 sunt graitoare.

Startul se va da de la Complexul de Trambuline. Se va alerga in 4 probe: Maraton / 30 KM / SemiMaraton si 15 KM. Finish-ul maratonului va fi la Cabana Himalaya. Se va face o trecere si prin Cetatea Rasnov.

Nu va propun doar o competitie, dar si: aventura, atmosfera, experienta (inedita) de viata. Toate detaliile necesare (Regulament / Inscriere / Traseu etc) sunt disponible pe site-ul lui Ilie Rosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *