Eficienta – 2 podiumuri in 2 zile

Sep 6, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Numarul mare de competitii face ca in unele week-end-uri sa participi la 2 sau chiar la 3 competitii. Tinta numarul 1 devine terminarea celor 2 sau 3 concursuri, apoi te poti gandi si la clasari bune. Intre cele 2 tinte eu pun totusi recuperarea.

In week-end-ul 24-25 August am facut un periplu prin Tinutul Secuiesc. Am avut 2 curse total diferite: un maraton montan si o alergare de 5,5Km, parte a unei Stafete la triatlon. A fost cel mai eficient week-end de cand alerg eu. Am reusit o dubla: 2 podium-uri la Open, in 2 zile:

Locul III la Mures-Olt MarathonIzvorul Mureslui (din 36 de participanti). Timp: 5h09. Locul II la categoria 30-39.

Locul I la Triatlon – Cupa Romaniei IsostarReci in proba de Stafeta cu echipa TRIBEACH – BRASOV CYCLING TEAM – TIME TRIAL RUNNING (din 7 echipe). Colegii de echipa au fost: Remus Miron si Adrian Pristavu. Timp: 01:59:55 / 23:05 – alergarea (5,5Km).

Am profitat de lipsa unor favoriti certi, dar si de energia fizica si psihica resimtita la final de August. Mi-am incercat sansa si m-am clasat pentru prima data in primii 3 la un maraton montan. Tot in premiera am castigat si  competitie de Stafeta la Triatlon.

Am alergat cele 2 curse si am urcat pe Podium, sustinut fiind de Zitec. Dedic cele 2 clasari pe Podium prietenilor de la Zitec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *