Dor de aventura? – Incercati Cursa de Obstacole – Targu Mures, 20 Octombrie 2013

Oct 19, 13 • RunningNo CommentsRead More »

2013 este intr-adevar anul in care cursele de alergare cu obstacole s-au pus in miscare in Romania. Fugi cu Donath! a fost poinerul, in primavara. In Septembrie s-a organizat o astfel de competitie si in Harghita.  Iata ca avem deja o a 3-acursa de obstacole, la Targu Mures (desi ideea e ceva mai veche), in cadrul evenimentului Ziua Voluntarului. Mai jos gasiti toate detaliile de care aveti nevoie, preluate de la organizatori:

 

Încercăm să oferm îndrăgostiților de alergare un sfârșit de sezon senzațional în care să parcurgă o cursă de placere.

Ne dorim o cursă în care, deși va fi desemnat un câștigător, să predomine spiritul de echipă și participanții să se ajute unii pe ceilalți la trecerea peste obstacole. Aceștia vor trebui să treacă prin șanțuri naturale, să sară peste obstacole, să se folosească de mâini, să treacă prin apă pentru a trece peste anumite porțiuni ale traseului, să se ajute unii pe alții și să ajungă bucuroși la final.

Vino și aleargă împreună cu noi și promovează volutariatul!

Noi alergăm! Tu alergi?

Taxă de participare: 15 Ron. Mentiune: Institutiile si organizatiile sunt scutite de taxa, aceasta fiind la alegerea participantilor. Taxa va fi donata elevilor talentati care provin din familii fara posibilitati.

Locatia: Platoul Corneşti, Tg-Mureş

Data: 20 octombrie 2013, ora 14

Inscrieriile incep la ora 12

Detalii: Cursa a fost construita astfel incat oricine sa poata sa o treaca si ne bazam pe faptul ca participantii se vor ajuta intre ei realizand ca sunt la un eveniment in care se promoveaza voluntariatul.

Recomandari: imbracaminte de schimb dupa cursa deoarece este foarte probabil sa va murdariti si incaltaminte cu aderenta mare.

Evenimentul este organizat de Asociatia Sanatate si Speranta in colaborare cu Garnizoana Militara Tg-Mures si ISU Tg-Mures cu ocazia Zilei Voluntarului si a Zilei Armatei Romane.

Te asteptam la start să alergăm împreună pentru promovarea voluntariatului

Traseul: Startul se da la bariera de pe aleea din fata Gradinii Zoologice. Se va face o tura prin padure in jurul Gradinii Zoologice intrandu-se in padure prin stanga pe Aleea de Promenada.

Intoarcerea pe platou este in spatele Parcului de Aventura, urmand a se mai parcurge o bucla pe platou.

Distanta:  5.24km. Diferenta de nivel pozitiva  +228.3m. Difeferenta de nivel negativa -253.3m

Eveniment recomandat de RO CLUB MARATON si TIME TRIAL RUNNING.

 

Povestea mea de la Fugi cu Donath! Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *