De la prietenie la adeziunea de membru in PEGAS Triatlon Club

Jan 8, 14 • RunningNo CommentsRead More »

Alergatorii si triatlonistii au creat in cativa ani cateva comunitati frumoase, puternice si foarte benefice pentru sportul amator. Unul dintre cluburile cele mai active si mai inimoase este PEGAS TRIATLON CLUB, infiintat in 2012. Pe langa organizarea de evenimente sportive (Cozia Mountain Run, Brasov Triathlon si Romniceanu Stairs Run) si actiuni caritabile, clubul a reusit sa coopteze sportivi tineri talentati si oameni de valoare.

La Cozia Mountain Run 2012 si 2013 m-am simtit ca in familie. La Metropolitan Brasov Triathlon am fost implicat ceva mai mult decat in orice alt eveniment de acesta factura. In fine, Romniceanu Stairs Run m-a facut sa lupt cu mine de fiecare data si, dupa cele 15 participari (din 20 posibile) m-am simtit parte integranta din aceasta comunitate a Pegas-ilor.

Am ezitat o vreme sa ma inscriu in club, intrucat nu sunt chiar triatlonist (am participat la triatloane doar in stafeta; nu merg inca pe bicicleta). Insa apropierea fata de club si tocmai dorinta de a participa la un triatlon in viitor m-au facut sa ma decid. Asa ca incepand cu data de 6 Ianuarie 2014 sunt  membru in PEGAS TRIATLON CLUB. Sper ca astfel voi fi si mai motivat sa invat sa merg pe bicicleta.

Multumesc pentru increderea acordata si le urez SUCCES la pregatiri membrilor de club!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *