De cealalta parte a baricadei…

Mar 9, 12 • Other2 CommentsRead More »

Esti alergator, iti place competitia, incerci mai intai un cros scurt, apoi un 10 KM, urmat de un SemiMaraton si marea incercare: Maratonul. Apoi (daca nu ai facut deja asta) te gandesti sa incerci si o cursa montana, te tanteaza si un triatlon, suna bine si stafeta si te incumeti chiar la un Ultra. Simti ca poti mereu mai mult, dar vrei in primul rand sa incerci si altceva sau macar “sa vezi cum e”.

Mai mult de nevoie (pentru concursurile montane), decat din curiozitate, am inceput sa ma antrenez si prin paduri si pe carari, chiar daca nu sunt de munte. Rar ce-i drept. Pe de alta parte, participand la o competitie, rar am ocazia si starea fizica necesara, pentru a face pe fotograful. Reusesc doar cateva cadre pentru blog.

M-am bucurat mai mereu de incurajarile sustinatorilor de la concursuri, am prins chiar aripi de multe ori. Si mi-am dorit sa pot face si eu la fel. La finalul unor maratoane si crosuri chiar am facut asta pentru cei sositi dupa mine. Insa ramasese ceva ce nu incercasem deloc…si anume sa fiu prezent la o competitie, dar sa nu particip. Si aceasta ocazie a venit pe 3 Martie, la Izvorani, la Winter Tri Challenge, unde am incercat sa fiu sustinator si fotograf. In plus am profitat de zona si am incercat si un antrenament, impreuna cu Bogdan Popa.

Am fost asadar, de cealalta parte a baricadei. Am avut bucuria sa asist la sosirea concurentilor, la schimbul de stafeta si sa surprind (pe camera foto) cadre interesante. Desi nu am fost tentat sa particip la Triatlon (nu aveam decat varianta Stafeta), la fata locului m-a cuprins un mic regret; parca aveam mancarimi in talpi. Le-am alungat pana la urma, caci conform planului, am pornit si noi (eu si Bogdan) pe urmele concurentilor (competitia se incheiase cu totul). Am alergat pe drumul asfaltat si partial dezapezit, de drumuri forestiere infundate, dar si prin mijlocul padurii (acolo mai mult am mers). Ne-am ratacit putin, am luat noroaie si baltoace la rand, dar antrenamentul a fost foarte bun.

Felicitari Stafetei RO CLUB MARATON: Victor Vlad – alergare (6KM) / Gabi Solomon – bicicleta (12KM) si Razvan Staicu – inot (500m), dar si colegilor RO CLUB MARATON, de la proba individuala (Tudor Butu, Adrian Gabor si Cosmin Rogoveanu).

A fost altceva. Sper sa mai fac asta doar de placere sau pentru odihna intre concursuri si nu din cauza unei accidentari. Ce ar mai urma: implicarea mea ca voluntar.

2 Responses to De cealalta parte a baricadei…

  1. gabi solomon says:

    Felicitari pentru vointa de a sta ca spectator ;))
    Daca vrei sa alergi la MIB si renunti la MPC poate facem ca si anul trecut o echipa de voluntari 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *