Cu gandul la MPC 2013

Sep 28, 13 • RunningNo CommentsRead More »

In Piatra Craiului am alergat primul meu maraton. La Finish-ul MPC 2009 mi-am spus, ca multi altii, ca nu voi mai incerca asa ceva. Dupa o saptamana ma gandeam deja la cursa din 2010. Am participat la 4 editii consecutive de MPC.  Pentru anul acesta nu mai aveam multe de demonstrat (poate doar un timp sub 5h), dar “5 ani la rand la Maraton Piatra Craiului” ar fi sunat  bine, nu?

Dar nu va fi asa. Nu voi fi la Zarnesti pe 5 Octombrie, nici la Bucuresti pe 6 Octombrie (Maratonul Internatioal Bucuresti). Totusi eu sunt deja cu gandul la toti cei implicati in acest “spirit” numit Maratonul Piatra Craiului: alergatori, organizatori si voluntari. Ii voi sustine de departe si deja ii felicit ca vor fi acolo, la inceput de Octombrie. Dupa cum se scrie pe pagina web: Inscrierile on-line s-au incheiat, de acum doar posesorii unui wildcard MPC Salomon vor mai putea lua startul pe 5 octombrie la editia a VIII a Maratonului Piatra Craiului – Salomon. Daca nu sunteti deja inscrisi si nu veti fi norocosii detinatori de Wild Card, eu va indemn sa mergeti la Zarnesti ca voluntari si participanti! Veti simti acelasi spirit si veti fi de mare sprijin pentru alergatori.

Maratonul Piatra Craiului nu mai are nevoie de nici o prezentare. Daca ma uit peste Lista de inscrisi intrebarea mai simpla ar fi: Cine nu participa la MPC2013? Foarte putini din cei care iubesc alergarea montana. Mult succes participantilor, in special bunilor prieteni Alex si Adriana Axon (aflati la primul lor MPC)! Respect Lucian Clinciu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *