Crosul Seniorilor – 20 Septembrie 2012

Sep 30, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Daca unele crosuri organizate cu tam-tam, atragand alergatorii cu premii mari si autodenumite “cele mai tari” ajung sa aiba multe erori si deficiente de organizare (cum ar fi Crosul Loteria Romana 2011 sau Crosul We Run Bucharest 2012),  altele (de dimensiuni mult mai mici) si fara reclama se pot dovedi a fi foarte frumoase si de succes. In categoria celor din urma s-a incadrat un cros nou (pentru mine), “Crosul Seniorilor” organizat pe 20 Septembrie in Parcul IOR. Au avut tricouri, numar de concurs, categorii de varsta, premii pentru castigatori si o mica Tombola. Asadar au fost respectate conditiiole de baza cu care alergatorii s-au obisnuit.

Asa cum mi se intampla cu ani in urma, am aflat de acest cros de pe o zi pe alta. Am fost norocos sa prind ultimul numar de Concurs (60). Asa cum povestea si Dr. Serban Damian a fost  alergare foarte placuta, intre multi cunoscuti. Am alergat turul de lac in concursuri de iarna sau de noapte la un ritm foarte bun, insa de data aceasta (pe o vreme destul de calduroasa) s-a tras din greu. Spre final am avut parte de un mic duel cu Danut Cernat. Locul in Clasament si timpul sunt chiar irelevante. Pot spune doar ca pe cei 3,9Km am avut un  pace 3.52 min./Km.

De remarcat ca duelul pentru castigator s-a dat intre bine-cunoscucutul Stefan Oprina si Emanuel Trandafir (talentat alergator si triatlonist). Experienta a avut castig de cauza. Am perceput aceasta situatie ca o predare de stafeta intre generatii. Crosul a fost alergat si de cativa veterani, evenimentul fiind inscris in Calendarul de compritii pntru Veterani (Masters).

Felicitari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *