3 Crosuri intr-un Week-End. 2 Starturi ratate – 10-11 Septembrie 2011

Oct 10, 11 • Running1 CommentRead More »

Trei crosuri intr-un week-end la inceput de toamna (10-11 Septembrie). 3 alergari in 2 zile, intr-o perioada plina, din punctul asta de vedere. Aceasta distractie o incercasem deja in primavara (28-29 Mai).

Crosul Pompierului –  Sambata -10.09.2011

Am inceput Week-end-ul cu un cros pe care il pandesc de mult. Se afla cam greu de aceasta alergare. In afara de cei cca 100 de angajati, ne-am strans o mana de oameni virusati de alergare. Incalzirea (15-20 min) a durat mai mult decat cursa in sine (6:43 in cazul meu), o cursa scurta (cca 1,8 Km) in zona Palatului Parlamentului.

Crosul Societatii Civile – Duminica – 11.09.2011

M-am inscris rapid si m-am grabit sa fac acelasi lucru pt. urmatorul cros, cu start tot la intrarea in Herastrau, din Charles du Gaulle. Dupa ce am fost acuzat pe nedrept de dubla inscriere, chiar m-am inscris de 2 ori, riscand sa pierd startul. Si chiar l-am ratat, incepandu-mi alergarea dintre copaci. Am depasit pe iarba si printre boscheti. M-am bucurat sa-i vad la acest cros Dragon si Marmota. Tricoul de la Final, mi s-a parut chiar fain. Au fost ca 4,5 Km pe un traseu fain, dar cu final inghesuit.

Crosul “Click” – Editia de Toamna – Duminica – 11.09.2011.

Aveam ceva probleme nerezolvate (nu pot sa spun care)  asa ca am ratat si acest al 2-lea start, plecand de data aceasta, de pe alee. Am avut macar ocazia sa depasesc tot ce misca sau alerga (ca si la primul de altfel). Locul 40 din cca 250 de participanti la Baieti dupa calculele mele). Organizatorii intotdeauna umfla cifrele. Ca sa fiu sigur ca nu castig nimic, de data asta nu mi-am mai luat talon la Tombola. Din cauza bulibaselii mele, Marius si Alex n-au mai alergat acest al 2-alea cros. Sorry!

One Response to 3 Crosuri intr-un Week-End. 2 Starturi ratate – 10-11 Septembrie 2011

  1. mariusica says:

    A fost un weekend plin. Mi-a placut crosul din Herastrau, recunosc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *