CROSUL pentru VIATA 2023 – O traditie de suflet si pentru suflet

Dincolo de spiritul de competitie alergarea este de cele mai multe ori din suflet si pentru suflet. Alergam pentru viata!


CROSUL pentru VIATA a devenit o traditie de suflet. O cauza deasupra incrancenarii pentru competitie. O sustinerere a luptei incrancenate pentru viata!

Pentru mine aproape in fiecare an simpla prezenta a fost o reala provocare: fie veneam dupa ture de noapte, fie nu eram refacut complet (ca sa nu zic distrus), dupa curse de ultramaraton.

Am fost acolo la Start pentru a sustine cauza, pentru a fi alaturi de bunul prieten Tudor Butu (caruia ii multumesc pentru invitatie), pentru a ma bucura de alergare chiar si in conditii “de dauna”.

Am alergare cca 11,5Km in 49 de minute, fortand putin limitele organismului inca nerefacut.

La final, printre multi prieteni alergatori, l-am revazut si pe Emanuel Trandafir. A fost prima data dupa foarte multi ani cand alergat impreina la o competitie. Cu un an inainte el fusese alaturi de mine, impreuna cu Cristiana, ca echipa de suport in cadrul LA PARRA BACKYARD ULTRA, Spania.

Dar mica poveste nu poate fi completa fara familie. Ii multumesc Marianei pentru efortul facut de a ajunge la zona de concurs impreuna cu copiii!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *