Crosul pentru Fapte Bune 2021 – Alergare cu soare in Noiembrie

Jan 1, 22 • OtherNo CommentsRead More »

Kros overFericirea alergatorului de cursa lunga, ca si in viata, vine din lucrurile marunte, dar cu insemnatate uriasa pentru suflet.

Daca in pandemie cursele de ultramarataon nu au lipsit, concursurile pe distante scurte au fost foarte putine. Unele nu au fost programate deloc, altele s-au anulat.

Am aflat insa cu bucurie despre organizarea unui cros in campusul Politehnicii si anume “Crosul pentru Fapte bune” – 20 Noiembrie 2021. M-am inscris pe loc, fiind vorba si despre o cauza caritabila. Erau aproape doi ani de cand nu mai avusesem ocazia sa alerg in Politehnica, din cauza restrictiilor. In plus, zona este relativ aproape de casa. Asadar am avut suficiente motive pentru a participa la acest cros.

In ziua concursului s-au mai adaugat si alte motive de a alerga chiar si pe o distanta asa de scrurta (3Km). A fost o zi frumoasa, cu soare. Iar la fata locului i-am regasit pe Gabriel Solomon si Oana Solomon impreuna cu fetele sau pe domnul Titu Mateias.

Desi cu doar o zi inainte avusesem parte de un antrenament ultra de 60 de Km in 6h pe pista Iolanda Balas, am simtit ca un cros poate fi o provocare. Eram gata sa alerg usor, dar nu a fost cazul. Mi-am dat seama dupa cateva sute de metri ca ma simt bine si am reusit pana la final sa alerg cu 4:30 / Km. Am considerat ca am facut un antrenament bun, de intensitate alaturi de prieteni, facand totusi si o fapta buna. Fondurile stranse au mers catre asociatia Climb Again.

Fericirea vine din lucrurie marunte!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *