Crosul ORICE pentru TATA – 24 Iunie 2013 – Raport

Jul 4, 13 • RunningNo CommentsRead More »

E atat de frumos sa daruiesti! E si mai frumos sa daruiesti intr-o zi de sarbatoare!

Luni 24 Iunie 2013, in ziua de Rusalii, zi libera totodata, am alergat in Parcul IOR pentru tatal lui Andrei, bolnav de Leucemie. In demersul lui emotionant (denumit ORICE pentru TATA) prin care incearca sa stranga fonduri care sa-i permita cumpararea unui medicament foarte scump Madalina Amza si Daniel Marinescu au organizat Crosul (caritabil) “Orice pentru Tata”.

Taxa fiecarui participant a fost donata in intregime acestei campanii. Prin sufletul pus de organizatori, implicarea sponsorilor si a RO CLUB MARATON alergatorii au donat, dar au avut parte si de competitie. Au fost 2 curse frumoase: 3,5Km, respectiv 9,5Km.

Revenit doar de cateva ore in Bucuresti, dupa Maraton Apuseni (Baisoara) am tinut sa particip la acest cros, alaturi de prieteni, colegi din RO CLUB MARATON, incepatori, dar si alergatori valorosi. La cros au participat alergatori de toate varstele, un concurent cu handicap si chiar patrupede.

De mentionat si faptul ca Time Trial Running a fost Partener al acestui eveniment.

Va invit sa vizionati o galerie foto “graitoare”  de la Alexandra Recasan. Multumim Alexandra dar si maestrilor: Mihai Tutu si Cristian Pandia pentru poze!

 Felicitari Andrei pentru determinarea cu care lupti pentru sanatatea si prelungirea vietii tatalui tau!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *