Crosul MOS ALERGACILA – 22 Decembrie 2012

Dec 29, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Mos Craciun nu putea scapa nealergat in 2012. Un grup inimos responsabil cu alergarile din Parcul Tineretului l-au transformat in Mos Alergacila si i-au dedicat un Cros. Multumiti ca au scapat cu bine dupa alergarea de Craciun din 2011 cand au fost luate la rand nu mai putin de 4 parcuri, anul acesta Craciuneii si Craciunitele au alergat pe 22 Decembrie in parcul Lumea Copiilor (parte din Parcul Tineretului).

La ora 9 dimineata pe un ger ce amintea de Gerar sau de Maratonul Zapezii gratarul ardea deja (pentru ceai si vin, nu pentru friptane), iar inimosii organizatori puneau la cale ultimele detalii inclusiv marcare traseu, inscriere etc.  Jumatate erau de-ai nostrii, ca sa zic asa. Cealalta jumtatea a fost grupul Nike Running care jucau in acea zi, in deplasare. In total peste 40 de alergatori unul mai rosu (imbracat) decat celalalt si chiar o craciunita in albastru. Hai, pot sa recunosc: simteam si un aer de carnaval, daca ma uitam la participanti: urechi de elf, ochelari de soare in forma de stele, boxeri cu Mos Craciun etc.

La tura de marcare traseului un grup de unchesi meseriasi in dezapezire ne-au considerat cat se poate de normali: pentru ei eram toti niste dinamovisti care fac miscare pentru sanatate. Inainte de Start dardaiala se transformase deja in veselie. Zambind frumos la camera am pornim pe traseul de 5,3 Km (o bucla de cca 1 KM parcursa de 5 ori). Intotdeauna mi-au placut alergarile (competitii sau nu) cu mai multe ture de parcurs, avand ocazia sa reintalnesc pe traseu partenerii de alergare.

 

 

Intrucat senzatia generala a fost ca am avut parte de o minunata alergare de grup (cu cronometru si clasament) si nu de o competitie, locul si timpul reusit sunt mai putin importante (desi lumea zice ca am alergat foarte bine pentru conditiile date). Un biscuite, o bomboana, o turta dulce si inca una. Un pahar de ceai, cateva poze, premierea, multe zambete si niciun paznic de parc prin preajma. Multumiri din suflet oamenilor cu initiativa (Conu Mila, Dna Silvia, Coioty, Florentina)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *