Crosul LOTERIA ROMANA 2013 – Raport

Oct 8, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Pentru finalul de septembrie orice cursa in Bucuresti era binevenita. Chiar si Crosul Loteriei Romane. Ultimele editii au produs multe reactii negative din partea alergatorilor. Mergi la Crosul Loteriei sa alergi si cam atat. Si nici asta nu e prea placut uneori. Anul acesta parea ca se suprapune cu Stafeta RUN4FFREEDOM. Chiar ma bucuram, intr-un fel.

Numai ca Stafeta, desi a fost o alergare deosebita, nu ne-a retinut foarte mult in Parcul IOR, din cauza vremii. Altfel a fost minunat acolo. Nu era de stat in ploaie, dar o noua alergare mergea. Asa ca “am dat fuga” in Piata Constitutiei. La fel au facut si alti participanti la RUN 4 FREEDOM. La Crosul Loteriei parea ca sunt mai multi alergatori de performanta decat amatori. Evident, au fost atrasi de premii. Din echipa de la Run4Freedom doar Alex Paraschiv a fost tentat de o noua alergare (de cca 5Km). Am tremurat putin la Start, in timp ce eram nevoiti sa ascultam mormaielile si vorbele rastite ale celui de la microfon.

Cu ploaia marunta eram deja obisnuit. Am alergat constant toata cursa, la un ritm mai bun decat m-as fi asteptat. M-am duelat cu o mana de copii legimitati (cred ca se numesc cadeti). Dar mi-a prins bine. Locul 60 (in alti ani nu prindeam Top 100) si un timp 17:24 pe un traseu de cca 4,8Km. Am fost asteptati la Finish de Alex Axon. Am salutat cativa prieteni dragi si ne-am retras. Urmeaza o pauza (6-7 luni) in ceea ce priveste competitiile din tara. Dar revin cu “povesti” de peste hotare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *