Crosul de Noapte – Cluj-Napoca – 24 Mai 2013

Jun 1, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Pofta de alergare, vine alergand. Pentru finalul lunii Mai stiam clar ca voi ajunge la Cluj pentru prima cursa de alergare cu obstacole din Romania (25 Mai). Numai ca fara o “incalzire” inainte nu se putea. Asa ca am profitat de Crosul de Noapte, organizat de Runners Club Vineri – 24 Mai. Urma sa se alerge in 2 curse: 4Km si 10 Km, in parcul Central.

Deschiderea a facut-o Mariana la proba de 4Km (2 ture). Am alergat cea  de-a doua parte a cursei, impreuna cu ea. Dupao prima tura mai inceata,  ea si-a recapatat puterile (slabite de drumul lung pana la Cluj), iar eu am facut o tura de recunoastere pentru cursa mea.

Intotdeauna mi-au placut cursele de 10Km, de fiecare data incercand sa cobor sub 40 de minute. Era o saptamana fara antrenamente, dar eram plin de energie. Inca o data am luat startul in urma tuturor, repetand acea (deja clasica) cursa de revenire. A inceput sa-mi placa. Am reusit sa regasesc si aici  prieteni pe traseu. Sub impulsul de a recupera, dar si datorita vremii racoroase, am alergat la un ritm mult mai alert decat m-as fi asteptat. M-am simtit foarte bine in cursa. A fost poate cel mai bun cros al meu pe 2013. Locul 7 la General, cu timpul de 39:47 (din care as putea sa scad cca 20 de secunde pierdute la Start).

Voit, nevoit am mai facut o tura (a 6-a), bucurandu-ma de traseul frumos si de atmosfera placuta. Se pare ca ma simt tare bine alergand la Cluj-Napoca (cu numai 1 luna inaite reusiem 1 PB la maratonul Internaional Cluj).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *