Crosul “Coca-Cola Happy Moves” 2015 – Miscari (ne)fericite

Sep 6, 15 • ConcursNo CommentsRead More »

CastigatoriDespre unele lucruri in viata nu e bine sa vorbesti nici macar de rau, pentru ca le faci reclama gratuita, desi acestea nu-ti aduc vreun beneficiu sau vreo stare de bine. Pe de alta parte, sunt adeptul ideii ca fiecare sa incerce pe pielea lui experientele care il atrag, dar despre care nu stie inca nimic.

Imi place sa cred ca am trecut peste tentatia sau obsesia de a alerga fiecare cursa posibila, doar pentru ca imi place alergarea. Incerc sa invat si sa inteleg cate ceva din fiecare experienta si cred ca depinde de mine sa fac din fiecare actiune sportiva o experinta pozitiva. Uneori, insa, nici prea multa bunovointa nu e suficienta.

Intr-o perioada in care fizicul meu era foparte slabit, am ales sa alerg pe o distanta nejustificat de scurta pentru mine, cca 2Km. E vorba aici de Crosul “Coca-Cola Happy Moves” (28 Iunie 2015), un eveniment din care nu am inteles mare lucru. A fost competitia la care am zabovit cel mai putin din cele cateva sute la care am luat parte din 1999┬ápana acum, desi initial nu ma grabream prea tare. Si anume cca o jumatate de ora cu totul.

La Start, m-a surprins numarul mare de participanti de valoare, atat amatori cat si sportivi de performanta. Asadar, o concurenta acerba. Numai ca, organizarea nu s-a ridicat la nivelul alergatorilor. Inexplicabil, Start-ul si Finish-ul au fost in locatii diferite, dar foarte apropiate. Distanta totala a fost una foarte scurta, dar a fost nevoie de 2 ture. Culoarul de alergare pe un sens s-a dovedit a fi foarte mic pentru numarul total de participanti (cca 300). Castigatorii si numai au facut adevarat slalom printre masa de alergatori. Nu a existat clasament general.

Si cine stie cate scapari au mai sesizat alti alergatori. Am enumerat lista de mai sus pentru a intelege de ce am plecat spre casa dupa numai 3 minute de la finalul cursei mele. Am alergat foarte slab, dar nici atmosfera generala nu a fost mai presus. Aa…si inca ceva…n-am apucat macar sa beau o Coca-Cola.

Intre timp a avut loc un alt cros “Happy Moves”, la care nu am ajuns insa. Feed-back-ul a fost unul mai bine, din cate am citit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *