Crosul “Campionatii Sanatatii” – 12 Mai 2012

May 23, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Am luat parte si m-am implicat in numeroase evenimente si competitii de alergare, in diferite ipostaze (participant, sustinator, pozar (n-am fost chiar fotograf), partener, reprezentant al unui sponsor etc). Mi s-a sugerat si imi doream sa fiu si voluntar. Asa ca cel mai potrivit moment si eveniment a fost Crosul pentru Copii si Parinti: “Campionii Sanatatii”. Nu mi-a iesit 100% pentru ca n-am fost punctual. Cu toate astea m-am trezit cu porta-vocea in mana si in urmatoarele minute ma plimbam pe aleile Parcului IOR invitand copii si parintii sa ia Start-ul la Cros. Pana la final am oferit o mana de ajutor, pe unde a mai fost nevoie.

Insa am avut ocazia sa traiesc impreuna cu copii si parintii (printre ei: nepotii Antonia si Teodor, alaturi de cumnata Corina; dar si colegul de munca Bogdan Ionescu, alaturi de Bianca, fetita lui) bucuria miscarii in aer liber.    Am avut ocazia sa vad tovarasi de suferinta de la maratoane, alergand impreuna cu copii lor. I-am incurajat pe toti. Si nu-mi doresc decat sa indrageasca alergarea si sa-si doreasca sa mai participe la astfel de actiuni.

Atmosfera a fost una deosebita. Am ramas impresionat de numarul mare de participanti. Din pacate, unii au ajuns prea tarziu. Au existat chiar si cateva activitati pentru copii, in afara de alergarea propriu-zisa. La final, fiecare copil a primit cate un mic cadou de la organizatori.

Felicitari RO CLUB MARATON pentru organizare si colegilor de club pentru implocare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *