Crosul Aromanilor 2015 – Si viteza mea unde s-a dus?

Jul 31, 15 • RunningNo CommentsRead More »

Crosul AromanilorDintre toate evenimentele mici de alergare simt o simpatie aparte pentru Crosul Aromanilor. Nu stie exact de ce. Daca prima experienta (cea din 2013) a fost foarte placuta (m-am intors acasa cu premii si o cupa mareee) in 2015 am venit, am alergat si am plecat putin debusolat. Dezamagit de mine si de prestatia mea, nu de eveniment, Doamne Fereste! Chiar vreau sa felicit initiativa!

E drept, a fost o distanta mult prea scurta pentru mine (cca 1,8Km). In plus cu 1 zi inainte participasem la HIT THE TOP. Dar nu acestea au fost cauzele pincipalae a le prestatiei mele, ci starea fizica slaba. Nu ma recuperasem suficient de bine dupa maratoanele de primavara (Rotterdam si Cluj). Nu acceptasem inca nevoia de pauza de pauza. Si nu am luat pauza nic dupa acest cros. In urmatoarea saptamana am “bifat” primul meu ultramaraton de 100Km.

In ciuda numarului mic de participanti, concurenta a fost una serioasa, castigator la baietii find Emanuel Trandafir (Vicecampion National de Tineret la 10000m). La fete lupta a fost foarte stransa intre Florentina Buga si Maria Magdalena Veliscu. Pentru statistica: am prins Locul 10, cu timpul de 6min11sec.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *