Crosul Anului Nou – 2 Ianuarie 2012

Jan 3, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Era o vreme cand jucam fotbal iarna pe zapada. Apoi au urmat cativa ani cand aveam 2-3 ture la munte iarna (sau primavara, dar tot in conditii de iarna). Iar acum, in 2012 alergarea iarna (pe vreme rece, cu sau fara) imi pare ceva normal, natural. Deis, nu eram inca prins de virusul puternic al alergarilor, am participat pe 30 Ianuarie 2011, la Crosul de 3,6 Km din cadrul SemiMaratonului GERAR. Era prima alergare pe vreme rece si pe zapada (gheata, polei etc). M-am miscat neasteptat de bine si lejer. Chiar si clasarea a fost una apreciabila. Timpul scos nici n-a mai contat.

Am incheiat seria concursurilor din 2011 tot cu o alergare “rece”: Crosul Mos Nicolae.

Si…fara sa ma dezmeticesc prea bine, am alergat si primul cros pe 2012. Este vorba de Crosul Anului Nou aflat la Editia a 16-lea, concurs denumit in trecut si Crosul “Sfantul Vasile”, dedicat multor alergatori de renume, purtatori ai numelui de “Vasile”.

Crosul “Anului Nou” face parte din lista de Concursuri pentru Veterani, dar pentru ca m-am simtit foarte bine pe 4 Decembrie, la Crosul Mos Nicolae am revenit printre mai “tinerii” sau mai experimentatii veterani. ¬†Crosul (programat pentru ora 10:00) a avut loc tot in zona Parcului National. De data aceasta mi-am temperat avantul. Pozitia in clasament (7) nu putea fi mai importanta decat placerea de a alerga. Iar ceaiul de dupa, a fost binevenit. Am apreciat buna organizare si eficienta celor care s-au ocupat de Concurs si Premiere. Imagini video – aici.

Nu ma grabesc sa ajung la Categoria Veterani (35 de ani), dar voi tine aproape de ei.

Respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *