Clubul Fotografilor (la CCS)

Aug 2, 11 • PhotoNo CommentsRead More »

Incerc de cateva luni sa ajung la “Clubul Fotografilor” initiat de mesterul fotograf Petrisor Iordan. Si am reusit abia acum. Clubul (adica intalnirea fotografilor) se tine in fiecare prima zi de LUNI, a fiecarei luni, la Casa de Cultura a Studentilor.

Am reusit abia pe 1 August, desi Clubul se tine de la inceputul anului. E drept, s-a sarit una din editii. Ideea ar fi ca participantii sa tina prezentari sau macar sa aduca Galerii Foto (pe stick) pe baza carora sa se discute. Pe langa fotografii de vacanta si de nunta, s-a abordat tema Street Photography (exemplu: Matt Stuart):

Eu unul incerc sa nu ma departez de activitatile foto (intalniri, lansari, ture foto), desi hobby-ul “number one” este anul asta: maratonul (si alergarile in general). E drept ca nu poti avea 2 mari hobby “sustinute” la acelasi nivel. Dar viata e facuta din etape. Nu mai am acelasi apetit pentru fotografie, nici aceeasi disponibilitate. Cu toate ca am umblat in multe locuri din tara in 2011, a trebuit sa ma concentrez pe concursuri, incercand totusi sa am cateva cadre “doveditoare”. Au mai fost si momente de respiro fotografic (la Tusnad-Lacul Sfanta Ana, la finalul SemiMaratonului. Sau la Sambata de Sus, a 2-a zi dupa Semimaraton Piatra Mare.

Pe de alta parte, mi-am propus sa “vin” pe blog cu Remindere (Text + poze) din ture montane sau chiar ture foto. Pana atunci ar trebui sa fiu la zi cu actiunile sportive si nu numai de anul acesta. Si sunt multe care asteapta sa fie relatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *