Antrenament pentru Baneasa Trail Race – 25 Noiembrie 2012

Nov 30, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Duminica 25 Noiembrie, la fix 1 an dupa ce am alergat primul meu UltraMaraton (Ploiesti-Bucuresti – 70 KM), unul necompetitiv ce-i drept, am luat parte la un antrenament inedit in Padurea Baneasa, o alergare de grup initiata de organizatorii Baneasa Trail Race. Dupa mai multe tentative am reusit sa ajung la timp si sa ma bucur de aceasta alergare intre prieteni.

Mai mult, ceea ce m-a facut sa nu ratez antrenamentul a fost participarea lui Marius Ionescu – reprezentantul Romaniei in proba de Maraton (locul 26) la Jocurile Olimpice de la Londra 2012. Si intr-adevar a fost o onoare sa alerg in preajma lui si sa schimb cateva cuvinte cu el.

S-au format 3 grupuri (in functie de ritmul alergarii). Evident am incercat sa tin aproape de grupul fruntas (condus de Radu Milea si Marius Ionescu). Nu a fost prea usor, tinand cont de faptul ca alergasem cu doar 1 zi inainte un Long Run de peste 30 KM. Din cauza ritmului sustinut nu am fost prea atent la traseu.  Stiu doar ca mi-a placut si am fost surprins cat de bine se poate alerga pe potecile din padurea Baneasa.

Am resimtit atmosfera de la concursurile de Trail. Mai mult de atat, la un simplu antrenament de grup am beneficiat de filmare, de fotograf si de apa la final. Se anunta un concurs de calitate cu participanti de mare valoare, in frunte cu Marius Ionescu. Bucuria de a alerga alaturi de un  maratonist de olimpiada va fi si mai mare intr-un cadru competitional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *