Analiza obiectivelor din 2012

Jan 1, 13 • Running1 CommentRead More »

La inceput de 2012 mi-am exprimat cateva dorinte (obiective) de scurta sau lunga durata. Tinand cont ca un obiectiv il putea anula pe un altul, sunt extrem de multumit de ceea ce am reusit, dar cel mai important este ca am fost ferit de accidentari sau alte probleme de santate. Singura situatie demna de mentionat a fost o incrucisare de  ligamente (intrucat am calcat stramb, la una din curse). Dar mi-am revenit repede zic eu.

Asadar…

– Nu am coborat sub 3h si nu am realizat PB.

Desi nu am planuit, am avut sansa chiar  la ultimul maraton al anului: Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc (1 Decembrie). Inainte de ultima tura eram in grafic oentru un 3h5min., dar in aceasta ultima tura am scazut ritmul (ceea ce m-a costat cam 2 minute) avand alt obiectiv. Am ratat PB-ul pentru mai putin de 30sec. Teoretic pot spune ca l-am reusit, intrucat cursa a fost mai lunga cu cca 600m decat distanta oficiala.

– Nu am luat parte la nici o etapa din TRANS ROMANIA RUN.

– Am alergat peste 20 de maratoane in 2012. Mai exact au fost 23 de maratoane, in 10 luni si jumatate. Nu am date oficiale, dar nu stiu ca pana in 2012 sa se fi depasit cifra de 20 de maratoane intr-un sezon.  Ilie Rosu a alergat 19 maratoane in 2011. Asadar, pot considera ca am depasit si un record.

– Am parcurs peste 1000 de KM  in competitii oficiale. Mai exact: 1333KM.

– Am reusit in 2012 participarea la un numar mai mare de concursuri decat in 2011. A fost vorba de 47 de competitii (51 de probe) fata de 39 de evenimente bifate in 2011.

 

Locul I pe categorie la un concurs important cred ca poate fi inlocuit fara probleme de:

– cele 2 maratoane castigate in 2012 (Maratonul Zapezii – Rasnov si Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc)

Locul II la Open Masculin (inclusiv categoria de varsta) la Cozia Mountain Run – Traseul Stanisora (21KM).

Locul III la Stefeta Masculin in cadrul Triatlonului FARA ASFALT (2 Mai-Vama Veche).

 

Pentru 2013 cele mai importante obiective ramane PB-ul un timp sub 3h la maraton. Un alt obiectiv este (culmea) reducerea numarului de maratoane.

One Response to Analiza obiectivelor din 2012

  1. Felicitări pentru perseverenţă şi devotament!
    Din coincidenţă şi panul meu este un rezultat sub 3h la maraton în acest an!
    Aşa că, să ne vedem cu bine sub 3h :D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *