Aleargă la Crosul Pădurii! – 8 Iunie 2013

May 28, 13 • RunningNo CommentsRead More »

Alergi dupa autobuz? Dupa reduceri? De cainii maidanezi? Am auzit că asociația ViitorPlus a găsit un motiv mai bun pentru care să alergi anul acesta. Astfel, toți iubitorii de sport și mișcare în aer liber şi care doresc să susțină creșterea suprafețelor împădurite din sudul țării, sunt invitaţi să participe la Crosul Pădurii – Dolce Sport . Crosul va avea loc pe 8 iunie, în preajma Zilei Internaționale a mediului, în Parcul Tineretului din capitală.

Crosul Pădurii – Dolce Sport este un eveniment atât pentru alergători începători, care au decis ca un click pe mouse nu este destul de solicitant sau care au descoperit pasiunea alergării de curând, cât și pentru cei cu experiență. Ce ar trebui să îi uneascăpe toţi? Dorința de a trăi sănătos și a susține plantarea câte unui puiet pentru fiecare nou-născut din România, propusă de campania Pădurea Copiilor a asociației ViitorPlus.

În 2013, acest Cros aniversează 5 ani și se anunță a fi o ediție inedită: alergarea va fi una de seară, iar participanții sunt încurajați să-și creeze propria costumaţie, cea mai ieșită din comun urmând a fi premiată la final. De asemenea, la această ediție, concurenții își vor alege o echipă în care să alerge, în funcție de preferințele pentru o anumită specie de arbori sau pentru unul dintre alergătorii de anduranță, cu experiență, care vor fi căpitani de echipa: echipa Frasin, condusă de Gabriel Solomon, echipa Stejar, condusă de Adrian Ber şi echipa Tei, condusă de Andrei Roșu. La sfârșitul probelor, va ieși câştigătoare echipa ai cărei membri aleargă cei mai mulți kilometri cumulați.

Crosul Pădurii – Dolce Sport va cuprinde cele 3 probe consacrate: Mini-maraton de 10 km, Cursa Populară de 3 km şi Cursa Copiilor de 1 km. Înscrierile se fac online pe crosulpadurii.ro. Noutățile pot fi urmărite pe www.facebook.com/CrosulPadurii.

Ready! Set! Go! Parca sunt deja acolo… Haideţi şi voi!

Campania Pădurea Copiilor face parte din programul “Adoptă un copac!” și a fost lansată în a doua jumătate a anului 2011. Până acum, Pădurea Copiilor a fost cauza de mediu la 5 evenimente de alergare și a atras susținerea a 4.400 de alergători, datorită cărora a fost împădurită o suprafață echivalentă cu 4 terenuri de fotbal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *