ALEARGA IN PAS CU PAUL!

Apr 7, 12 • RunningNo CommentsRead More »

Paul Dicu este singurul reprezentant al Romaniei care participa intre 8 si 14 aprilie 2012 la Marathon des Sables.

Marathon des Sables este una dintre cele mai dure competitii din lume: 250 km parcursi prin desert, in 7 zile, purtand in spate rucsacul cu toate alimentele necesare pentru o saptamana, kitul de supravietuire si haine. Organizatorii ofera doar apa la fiecare start de etapa.
Distanta Marathon des Sables este impartita in 7 etape, ce mai lunga etapa a maratonului avand peste 80 km

Ce cauta Paul in Sahara, pentru al doilea an consecutiv? Ca si anul trecut, raspunsul este simplu: bucuria reintalnirii cu desertul si cu chinurile unei astfel de curse – da, da, exista oameni pe care asemenea incercari nu numai ca nu-i sperie, dar ii atrag…

In plus, de data asta, Paul alearga din dorinta a ajuta copiii bolnavi de inima de care se ocupa Asociatia Inima Copiilor.

Paul alearga 250 km in desert. Noi o sa incercam sa adunam pasii lui Paul prin Sahara din pasii nostri, aici, acasa.

In fiecare dimineata vei gasi aici numarul de kilometri pe care ii are de facut Paul in acea zi. Poti sa alergi 10 kilometri sau doar 100 de metri din distanta lui Paul? Ai un parc in apropiere sau doar o pista de atletism? Ti-e mai bine sa alergi pe banda, acasa sau la sala? Esti in Bucuresti, la Stockholm sau in Constanta?

Incalta-te si hai!

Dupa ce-ai facut tura, trimite-ne un mail la paul@inpascupaul.ro: la finalul zilei vom pune pe pagina fiecarei etape o lista cu participanti si distanta adunata. Pentru confirmarea distantei alergate, asteptam cu bucurie si fotografii sau filme din timpul alergarii.

ING Asigurari de Viata doneaza Inimii Copiilor 10 Euro pentru fiecare kilometru facut de noi in pas cu Paul si inscris aici. Suma disponibila pentru aceasta donatie este de 10.000 de Euro. Haideti sa fim cat mai multi si mai activi, ca sa atingem cei 1.000 de kilometri.

Orice pas ne ajuta, nicio distanta nu e prea mica: Paul va sti ca nu e singur sub soarele Saharei, iar noi vom sti ca Inima Copiilor este si inima ta. A voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *