9 Saptamani

Nov 11, 11 • Running2 CommentsRead More »

Alergam mult si bine! Da? Chiar asa? Dar de ce? Pentru ca ne place. Pentru ca putem si pentru ca ne propunem asta. Adica cum sa-ti propui sa alergi si mult si bine?

Nu stim ce a fost mai intai: partea cu “Hai sa incerc sa vad cum e”? sau partea cu “M-am trezit alergand si n-am crapat”.  Si daca dupa cele 2 ipostaze te-a prins virusul, inseamna ca nu mai alergi de capu’ tau, hai-hui, oricum si …cam atat. Alergi din ce in ce mai organizat si mai pregatit. Si vrei sa alergi la mai toate concursurile sau antrenamentele de grup. Si daca tot ai atatea ocazii sa alergi, nu vrei sa alergi si bine? Sau, macar putin mai bine? Macar din cand in cand. Si ajungi ca in plin sezon sau spre finalul sezonului sa alergi mult si bine. Iar atunci, te vei simti ca un sportiv adevarat. Esti oricum un castigator, fie ca alergi 1 cros pe an sau 20 de maratoane in 9-10 luni de sezon.

Dupa o pauza necesara de 4 saptamani, am inceput sezonul de toamna in forta pe 3 Septembrie (Ciucas Trail Running – Cheia) si il voi incheia cu un cros la Alba Iulia pe 20 sau 26 Noiembrie. Iar pe 1 Decembrie va incepe sezonul de Iarna (Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc). Dar oricat de virusat as fi, nu m-am gandit ca voi alerga 9 saptamani la rand (cu un total de 14 concursuri – din care 3 maratoane). Ce-i drept viteza, forta pace-ul, clasarile si mai ales increderea in sine s-au imbunatatit treptat.

Daca va intrebati daca dupa cele 9 saptamani si 14 concursuri m-am simtit epuizat, raspunsul e NU. Dar m-am simt rau! Eh..vezi? Ti-am spus noi!!! …M-am simt rau in a 10-a saptamana cand nu am avut concurs; n-am fost in apele mele. Noroc ca am fost prins cu multe altele si nu m-am putut lamenta prea mult. Dar a 11-a saptamana de toamna inseamna un nou Maraton, spre care plec in data de de 11.11.2011, cam pe la ora 11.11. Doamne ajuta!

PS: Nici viitoru’ nu mai e ce-a fost!

2 Responses to 9 Saptamani

  1. mariusica says:

    Te duci la Alba Iulia pentru nu cros? Respect 😀

  2. Simon says:

    Asa voiam. Deh, era legat de Ziua Nationala. Aveam o combinatie buna la Transport Cazare. Dar renunt, caci vreau sa alerg Vineri (25 Noiembrie) o cursa de UltraMarathon (70 KM) Ploiesti – Bucuresti. Plus ca Vineri seara si Sambata am alte 2 evenimente legate de alergare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *