Ciucas Trail Running (Cheia) – 3 Septembrie 2011

Aug 10, 11 • RunningNo CommentsRead More »

Ciucas Trail Running, o experienta de varf!

 

 

 

 

Asociatia Truly Mountain Sport va invita pe 3 si 4 septembrie la concursul de alergare montana Ciucas Trail Running, in statiunea Cheia, judetul Prahova.

Programul competitiei include cursa de maraton si semimaraton montan, festivitatea de premiere cu proiectii foto din timpul competitiei, tombola cu premii, petrecerea invingatorilor, cursa copiilor, si cursa pe role.

Cararile muntilor Ciucas, un cadru natural de o deosebita frumusete asteapta sa le descoperiti sau redescoperiti in cadrul maratonului de 42.2km sau a semimaratonului de 21.95km. Se vor acorda premii in bani si obiecte primilor clasati la ambele probe, la urmatoarele categorii de varsta. Masculin: 18-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, plus 50 ani si Feminin: 18-29 ani, 30-39 ani, plus 40 ani

Tombola din cadrul festivitatii de premiere de pe 3 septembrie este deschisa tuturor participantilor si va avea premii constand in incaltari de trail-running, tricouri, rucsaci, buff-uri, bidoane si altele.

Pachetul individual de inscriere contine tricou tehnic Domyos, numar si chip de cronometrare electronic, harta traseului, bautura racoritoare sau bere. Toti participantii care vor termina cursa vor primi medalie de Finisher.

Peste 200 de participanti se inscrisesera pe 1 august; te asteptam si pe tine!

Mai multe detalii si inscrieri pe WWW.TRAIL-RUNNING.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *