10 din 10! Anversarea zilei nationale si a zilei de nastere, prin alergare

Dec 23, 20 • Concurs, Other, RunningNo CommentsRead More »

FOCSANIDesi alergarea face parte din viata mea de cand ma stiu au existat in timp momente si evenimente care mi-au intarit aceasta pasiune si mi-au facut viata mai frumoasa.

Un astfel de moment a fost 1 Decembrie 2011 cand am alergat pentru prima data un maraton oficial de ziua mea si totodata de ziua nationala  a Romaniei. De atunci am parte in fiecare an de o aniversare fantastica, de o adevarata sarbatoare in alergare prin participarea la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc / Maratonul 1 Decembrie.

2020=40Pe  1 Decembrie 2020, in ciuda vremurilor prin care trecem, am avut sansa sa particip pentru a 10-a oara, din 10 editii posibile, la Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc desfasurat anul acesta la Focsani. A fost o aniversare cu adevarat speciala, sarbatorind 40 de ani de viata si 102 de la Marea Unire a principatelor romane, tot prin alergare alaturi de prieteni maratonisti, dar si cu familia, acasa.

Mi-am indeplinit un obiectiv si un vis in acelasi timp si anume sa alerg primele 10 editii ale acestui maraton de suflet, initiat de bunul prieten Ilie Rosu in 2011. La 5 zile distanta mi-am intarit aceasta realizare atat de draga sufletului meu (10 editii din 10) alergand si Maratonul 1 Decembrie – virtual.

Fiecare maraton alergat pe data 1 Decembrie are povestea lui  speciala (le regasiti pe toate in acest blog), poveste in care nu este vorba doar despre mine, ci despre toti cei care mi-au fost alaturi.

Am ajuns astfel la 157 de maratoane alergate si terminate. Totodata Maratonul Reintregirii Neamului Romanesc / Maratonul 1 Decembrie este a 4-a competitie la care am reusing sa adun 10 participari din 10 editii desfasurate si al 3-lea in anul 2020, un an complicat dar cu momente unice.

In Februarie 2012 imi doresc sa alerga pentru a 10-a oara si la Maratonul Zapezii. Un alt eveniment de suflet pentru care am un obiectiv similar este Cozia Mountain Run, unde am adunat opt prezente din tot atatea posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *